Selecteer een pagina

Office 365

N

Altijd beschikken over je e-mail, contacten en afspraken

N

Werken op elk apparaat

N

Flexibel abonnement, maandelijks opzegbaar

Office 365

Altijd je e-mail, agenda en documenten bij de hand

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, met Office 365 heb je altijd en overal je zakelijke e-mail, agenda en documenten bij de hand. Je kunt verder altijd beschikken over de nieuwste versie van je vertrouwde Office pakket.

Al je e-mail en bestanden zijn voortaan centraal opgeslagen in combinatie met een flexibel Office abonnement. En dat heeft zo zijn voordelen. 

De verschillende onderdelen van Office 365 zoals Exchange, SharePoint, OneDrive en Microsoft Teams sluiten naadloos op elkaar aan. Het uitwisselen van data en samenwerken met je collega’s is nog nooit zo eenvoudig geweest.

En eigen servers, die heb je niet meer nodig. Ook het onderhoud is iets waar jij je geen zorgen meer over hoeft te maken, dit wordt immers door Microsoft zelf verzorgd. 

Als Microsoft partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en migreren van jouw zakelijke e-mail en data naar Office 365. En het beheer? Ook dit is aan ons toevertrouwd. Al onze specialisten zijn up to date Microsoft gecertificeerd en hebben minimaal 10 jaar ervaring met de complete productlijn van Microsoft.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

088 – 811 2000

Wat zeggen onze klanten?

Voortaan hebben we gewoon altijd onze email, contacten en afspraken bij ons. Ook als we eens even niet op kantoor zijn.

Meer informatie

Hoe werkt het?

Microsoft servers

Microsoft Office 365 is feitelijk een verzameling van online diensten gebaseerd op de Office software suite van Microsoft. In plaats van deze software op computers bij jouw onderneming te installeren, maakt Office 365 gebruik van servers die door Microsoft geïnstalleerd en beheerd worden. Het grootste voordeel hiervan is uiteraard dat jij als ondernemer geen eigen servers hoeft aan te schaffen en het beheer van het platform geheel voor je wordt verzorgd.

Verschillende componenten

Het Office 365 pakket is opgebouwd uit een aantal componenten waaronder Microsoft Exchange voor de beheer van al jouw bedrijfs e-mail, OneDrive voor de opslag van je bestanden en een web gebaseerd bedrijfsportaal genaamd Microsoft SharePoint. Verder zit Microsoft Teams in het pakket, hiermee kun je optimaal met je collega’s samenwerken middels bestanden delen, video conferencing en een chat app. Tenslotte heb je altijd de beschikking over een volledige en up to date Office versie.

Opzetten of verhuizen naar Office 365
White Baron is gespecialiseerd in het opzetten of verhuizen van jouw ICT infrastructuur naar Office 365. We zijn niet voor niets gecertificeerd Microsoft Partner. Ook het beheer van jouw Office 365 omgeving is daarom iets wat 100% aan ons toevertrouwd is. Ontzorgen noemen wij dat. Zodat jij je kunt focussen op waar jij goed in bent.

Zorgeloos overstaptraject

Zonder zorgen overstappen naar Office 365

Bij White Baron ben je verzekerd van een zorgeloos overstaptraject. Onze specialisten zetten je huidige e-mail over zonder dataverlies. We plannen de overstap in op een moment dat jou schikt. Ook in het weekend.

agsdi-windows
Pakket installeren

Pakket gekozen? Wij richten alles in en leiden je door de installatie van de Office-applicaties. Zo hoef jij je geen zorgen te maken.

1
agsdi-gmail
Overzetten van je E-mail en DATA

We zetten je e-mail en data over naar Office 365 wanneer het jou uitkomt.  Al je data gaat over, dus ook je contacten en agenda gaan mee!

2
agsdi-file-cursor
Aan de slag

Je kunt van start! Jouw dienst personaliseren? Log dan met je gebruikers-account in op jouw Office 365-omgeving.

3

Hulp nodig met de instellingen van Office 365? Of met back-ups?
Onze specialisten staan voor je klaar! Ook zelfs buiten kantooruren.

Prijzen

Voor elke onderneming een geschikte Office 365 versie

Doe de gratis ICT scan!

Ben jij benieuwd op bij jou de ICT goed op orde is? Wacht niet langer en neem vandaag nog het zekere voor het onzekere met een onthullende ICT audit door een gecertificeerde ICT specialist van White Baron!