Selecteer een pagina

Cloud Server

N

Wij verzorgen al het beheer en onderhoud

N

Razendsnel op SSD gebaseerd virtualisatie platform

N

Veilig en vertrouwd, geen gekke privacy issues

Cloud server

Razendsnel, betrouwbaar en redundant uitgevoerd

Je eigen server, maar dan wel gehost op ons virtualisatie platform. Razendsnel, betrouwbaar en redundant uitgevoerd. Vertrouwd door de specialisten van White Baron beheerd en onderhouden.

Weg met al die hardware! Een virtuele server biedt vele voordelen boven een traditionele fysieke server. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer te investeren in dure hardware of in geval van defecten onderdelen te vervangen. Ook hoge energiekosten, koeling en afschrijvingskosten zijn verleden tijd.

Een Cloudserver is helemaal naar jouw wensen aan te passen. Heb je bijvoorbeeld meer performance, geheugen of schijfruimte nodig? Geen probleem, met enkele muisklikken kan dit worden ingesteld. Fexibiliteit en schaalbaarheid in de meest optimale vorm dus.

Al onze servers zijn uitermate goed beveiligd en staan gegarandeerd alleen op Nederlandse bodem. Hierdoor ben je onafhankelijk van allerlei gek buitenlands recht en goed ingedekt in het kader van de Nederlandse privacy wetgeving.

En het onderhoud en beheer? Dat verzorgen de specialisten van White Baron. Zodat jij je met een gerust hart kunt bezighouden met zaken waar jij goed in bent. Geen wolkje aan de lucht dus!

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

Wat zeggen onze klanten?

“Al onze servers staan nu in de Cloud. En dat scheelt behoorlijk in de kosten van onderhoud en beheer. Ook hoge investeringen zijn verleden tijd.”

Meer informatie

Hoe werkt het?

Diverse configuraties
Standaard leveren wij drie basis configuraties. Uiteraard zijn deze volledig naar jouw wens aanpasbaar. Denk hierbij aan meer schijfruimte, geheugen of processorkracht. Al de servers zijn verder voorzien van anti-virus en worden dagelijks extern gerepliceerd en lokaal gebackupped.
Geschikt voor alle applicaties en toepassingen
Op de Cloud Server kunnen nagenoeg alle toepassingen en applicaties die je nu op je fysieke servers draait worden geinstalleerd. Zo kun je bijvoorbeeld die specifieke maatwerk applicatie nu gemakkelijk zelf vanuit de Cloud aanbieden aan je medewerkers in het veld.
Diverse Infractructuren mogelijk
De mogelijkheden met de Cloud Server zijn legio. Je kunt bijvoorbeeld een standalone web – /applicatie server inrichten, maar ook is het mogelijk meerdere Cloudservers te koppelen. Zo kun je bijvoorbeeld een infrastructuur gebaseerd op Microsoft Active Directory configureren. Een ideale oplossing om een nu nog fysieke omgeving volledig te migreren naar een Cloud gebaseerde omgeving.
Full service beheer en onderhoud
Wij zorgen ervoor dat jouw Cloud Servers zonder gekke issues of problemen blijven draaien. Onze engineers monitoren jouw servers 24/7 op onregelmatigheden en verzorgen regelmatig de vereiste updates. En mocht er nu onverhoopt na kantoortijd toch iets spelen, dan zijn we ook gewoon bereikbaar.
Hoe zit het met de veiligheid van de Cloud server?
Je Cloud server staat gehost in een state of the art, extreem goed beveiligd datacenter in Amsterdam, op Nederlandse bodem dus. Het data center is op alle mogelijke manieren dubbel uitgevoerd. Dat noemen we redundant. Zo wordt er ook zelfs van jouw server constant een kopie gemaakt naar een tweede datacenter. Veiliger kan bijna niet.
Nog meer veiligheid
White Baron levert ook Cloud gebaseerde (softwarematige) firewalls. Deze kunnen voor jouw Cloudserver worden gezet om een extra veiligheids barriere te creeren. Ook is het mogelijk om naar de firewall een VPN te maken zodat het verkeer tussen jouw locatie en de Cloud omgeving over een beveiligde tunnel plaatsvindt.

Prijzen

Voor elke toepassing is er wel een type Cloud Server

Doe de gratis ICT scan!

Ben jij benieuwd op bij jou de ICT goed op orde is? Wacht niet langer en neem vandaag nog het zekere voor het onzekere met een onthullende ICT audit door een gecertificeerde ICT specialist van White Baron!