Selecteer een pagina

Doe de ICT Scan

N

Uitgevoerd door gecertificeerde ICT specialisten

N

De ICT scan is objectief en geeft inzicht

N

Beter voorbereid op issues in de toekomst

Gratis ICT SCAn

Is bij jou de ICT eigenlijk wel goed geregeld?

ICT is een primair bedrijfsproces, het kan zelfs zo zijn dat de continuïteit van jouw onderneming er vanaf hangt. 

Is bij jou de ICT wel goed geregeld? Vaak denk je van wel, het loopt niet zo een vaart. Maar als het er dan echt op aankomt blijkt er plotseling toch van alles aan te schorten. 

Denk maar eens aan verloren data omdat back-ups niet gewerkt hebben of de beveiliging die omzeilt kon worden waardoor het systeem werd gehackt. Eventuele herstelkosten van zo een uitgevallen systeem kunnen behoorlijk zijn, om nog maar niet te spreken over de kosten van het stilstaan van je business.

 Helicopter View

Om jou als ondernemer inzicht te bieden in de gezondheid van jouw ICT hebben wij daarom speciaal de ICT scan in het leven geroepen. Eigenlijk een soort “helicopter view” van wat er bij jou draait en speelt op ICT gebied. Objectief en inzicht biedend.

Wij luisteren om te beginnen goed naar jou en kijken tijdens de scan naar de opzet. Puur om te zien waar het schort, of er verbetering mogelijk is en er eventueel slimmere ICT oplossingen kunnen worden toegepast. Op basis van deze informatie brengen wij vervolgens een verhelderend ICT advies uit.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

 

BEL MET ONS OP:

Wat zeggen onze klanten?

“De White Baron ICT scan bracht toch nog wel wat zaken aan het licht waar we niet aan hadden gedacht, gelukkig zijn we nu beter voorbereid.”

de ict scan biedt inzicht

Ben jij benieuwd of bij jou de ICT goed op orde is? 

Wacht niet langer en neem vandaag nog het zekere voor het onzekere met een onthullende ICT scan door een gecertificeerde ICT specialist van White Baron!

agsdi-chat-gear
INTAKE

Samen nemen we na jouw aanvraag telefonisch kort door wat je verwachtingen zijn en hoe en wanneer we de scan het beste kunnen aanvliegen.

1
agsdi-zoom
DE SCAN

We komen langs en nemen uitgebreid door wat je aan ICT in huis hebt en hoe deze is opgezet. Eventuele knelpunten en fouten komen hierdoor vaak al aan het licht.

2
agsdi-notebook-2
ADVIES

Aan de hand van onze bevindingen brengen wij een verhelderend advies uit. Optioneel kunnen wij je natuurlijk altijd helpen bij het realiseren hiervan.

3

WAAROM?

Objectief en inzicht biedend

Z
Gecertificeerde ict specialisten

De  ICT scan wordt uitgevoerd door een gecertificeerde ICT specialist met minimaal 10 jaar “hands on” ervaring.

h
objectief advies

Aan de hand van het door ons uitgebrachte advies kun jij zelf bepalen waar eventueel aanpassing of verbetering noodzakelijk is. Dit kan overigens ook gewoon een advies zijn om bijvoorbeeld over te stappen van reguliere telefonie naar Hosted VoIP om kosten te besparen. We kijken dus echt naar de hele opzet en brengen een allround, eerlijk en objectief advies uit.

s
Vaak voorkomende knelpunten
 • Niet goed beveiligde netwerken en servers
 • Verouderde besturingssystemen
 • Geen -of niet goed werkende back-up
 • Een overmaat aan ongewenste (gevaarlijke) email
 • Verlopen licenties of zelfs aanwezigheid illegale software
 • Niet aanwezige of niet up to date antivirus programma’s
 • Ontbrekende systeem documentatie bij calamiteit
 • Verkeerd – en daardoor gevaarlijk aangesloten apparatuur

ICT Scan Aanvragen

Doe de ICT scan, neem geen risico’s!

Vraag de ICT scan vandaag nog aan. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op voor de intake!

Onze gegevens

Vragen? Bel ons op:

088 – 811 2000

Of bezoek ons op:
Prof. J.H. Bavincklaan 2-4 , 1183 AT Amstelveen

ICT scan aanvragen

  Hulp nodig?

  Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.