Selecteer een pagina

Overstappen naar Microsoft 365 Business

Werken op afstand, bestanden synchroniseren, automatisch back-ups maken en documenten beveiligen: ICT oplossingen worden steeds slimmer. Toch maken veel bedrijven nog gebruik van een lokaal opslagpunt. Door te migreren van een lokale e-mail- en fileserver naar Microsoft 365 Business verplaats je jouw digitale werkplek naar de cloud, zodat je altijd toegang hebt tot de zaken die voor jou belangrijk zijn.

Van lokaal naar de cloud

Steeds meer bedrijven migreren van lokale servers naar een cloudomgeving. Om buiten de deur te kunnen werken bijvoorbeeld, of om waardevolle gegevens en bestanden te beveiligingen. Werken in de cloud bespaart je óók veel extra kosten. Zo hoef je niet te denken aan de koeling, stroomvoorzieningen of antivirussoftware van lokale servers. Een flexibele en schaalbare werkomgeving voor je onderneming neerzetten? De cloudoplossingen van Microsoft 365 Business maken jouw IT-omgeving toekomstvast.

Jouw data in Microsoft 365 Business

  • Overal toegang tot belangrijke data
  • Beheer vanuit één centraal punt
  • Probleemloos werken op ieder apparaat
  • Office-apps altijd up-to-date

Overal toegang tot bedrijfsdata met Microsoft 365 Business

Met Microsoft 365 Business staat jouw bedrijfsdata centraal opgeslagen in een cloudomgeving, die altijd up-to-date is. Kies je voor Microsoft 365 Business Standard of Business Premium, dan kunnen jij en je team onbeperkt gebruik maken van de nieuwste versie van de vertrouwde Microsoft Office-applicaties (voorheen Office 365). Microsoft 365 Business heeft dus veel voordelen.

Microsoft 365 maakt thuis werken makkelijk

Een van dé redenen om te migreren naar een zakelijke cloudomgeving is dat je niet afhankelijk bent van een lokale server of fysieke computer. Microsoft 365 Business is de ideale manier voor jou en je medewerkers om te werken vanaf huis of een openbare plek. Dus ook onderweg op een tablet of smartphone. Zolang je gebruik kunt maken van een internetverbinding heb je toegang tot je zakelijke e-mail, agenda, contacten en documenten.

Voordelen van Microsoft 365 Business

R
Complete cloudoplossing voor een vast bedrag per gebruiker;
R
Voorzie al jouw werkstations van Windows 10 Business;
R
Altijd toegang tot de meest recente premium Office-apps, zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint;
R
Werken vanuit huis, een koffietentje of flexplek;
R
Extra veilig werken via slimme gegevensbescherming en identiteitsbeveiliging;
R
Snel en veilig bestanden bewerken en uitwisselen via SharePoint en OneDrive;
R
Voer online meetings via video conferencing van Microsoft Teams;
R
Beheer jouw complete IT-omgeving vanaf één centraal punt.

Grip op jouw onderneming

Waarom kiezen voor Microsoft 365?

Werken in de cloud
Microsoft 365 Business vormt de basis voor een schaalbaar bedrijf. Office-programma’s, zoals Word en Excel, kunnen lokaal en online gebruikt worden, via SharePoint wordt data opgeslagen in de cloud en je beheert bestanden eenvoudig in OneDrive.
Naadloos samenwerken

Kies je voor Microsoft 365 Business of Premium, dan heb je toegang tot allerlei essentiële Office-apps. En doordat deze programma’s naadloos op elkaar aansluiten, deel je eenvoudig postvakken, agenda’s of bestanden en start je direct een online (video) meeting met je collega’s of klanten.

 

Veiligheid voor alles
Microsoft 365 Business maakt het mogelijk om de gegevens en werkstations van jou en je team beter te beveiligen. Door de ingebouwde en slimme automatiseringen van Microsoft bescherm je jouw bedrijf tegen iedere mogelijke cyberdreiging.
Doe meer met Microsoft 365 Business
Met Microsoft 365 Business Premium heb je volledige controle over de software en beheertools van jouw bedrijf. Middels een centraal managementconsole kun je eenvoudig de status van jouw IT-omgeving monitoren, de instellingen voor werkstations uitrollen of het beveiligingsbeleid inzien en aanpassen.

Programma’s Microsoft 365 Business

Alleen het beste voor jouw bedrijf

E-mailverkeer en agenda’s

Via Exchange Online regel je niet alleen het complete e-mailverkeer van jouw bedrijf, maar ook de agenda’s, contactpersonen, taken en notities. Omdat Exchange Online een clouddienst is ben je als gebruiker verzekerd dat alle functies blijven doordraaien.

Extra veilig

Met Microsoft 365 Business bescherm je jouw bedrijf tegen onveilige bijlagen, koppelingen of andere malware. En het mooiste van alles: je beheert al jouw werkstations vanaf één centraal punt.

Samenwerken in de cloud

Bel, chat of vergader makkelijk en snel via groepsgesprekken en video conferencing met Microsoft Teams. En met behulp van de bibliotheken in SharePoint heeft ieder teamlid altijd de juiste bestanden.

Inclusief premium Office-apps

Altijd de nieuwste versie van Word, Excel, Outlook of PowerPoint met de hulpmiddelen van Microsoft 365 (Standard en Premium). Lokaal geïnstalleerd en altijd gesynct met de cloud.

Pakketten

Microsoft 365 Business voor iedere onderneming

Hoe werkt het?

Migreren naar Microsoft 365 Business via White Baron

White Baron is gespecialiseerd in de overstap naar Microsoft 365 Business. Als gecertificeerde Microsoft Partner regelen wij een snelle en probleemloze migratie, zonder dat er gegevens verloren gaan. Terwijl jij je focust op je Core Business, transformeren onze specialisten jouw IT-omgeving naar ’s werelds meest betrouwbare cloudomgeving. En wil je gebruik maken van een extra snelle service? Dan kan de migratie volledig op afstand uitgevoerd worden. Jij bepaalt dus zelf op welk moment je wilt migreren naar Microsoft 365 Business.

agsdi-windows
MS 365 Business installeren

Allereerst gaan wij aan de slag met het volledig inrichten van de cloudomgeving. Ook leiden we je door de lokale installatie van de Office-applicaties en (bij Business Premium) Windows 10 Business.

1
agsdi-upload
Data overzetten

Wij voeren de migratie uit naar de nieuwe cloudomgeving, zonder dat het jouw business in de weg zit. De migratie vindt plaats op een moment dat het jou uitkomt én kan volledig remote uitgevoerd worden.

2
agsdi-file-cursor
De touwtjes in handen

Vanaf nu draait jouw volledige IT-omgeving op Microsoft 365 Business. Wil je iets aanpassen of toevoegen? Dan regel je dit snel en eenvoudig in de online beheeromgeving. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je verzorgen!

3

Wat zeggen onze klanten?

Voortaan hebben we gewoon altijd onze email, contacten en afspraken bij ons. Ook als we eens even niet op kantoor zijn.

Start met Microsoft 365 Business

Benieuwd of jouw onderneming klaar is voor de kracht van Microsoft 365 Business? Of twijfel je nog tussen de verschillende versies? Neem dan contact op met White Baron. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw IT-omgeving.