Selecteer een pagina

SharePoint migratie specialist nodig?

White Baron verzorgt een snelle en probleemloze migratie naar SharePoint binnen één werkdag. Zonder downtime zodat jullie gewoon door kunnen werken. Optimaliseer bedrijfsprocessen, stimuleer samenwerken en creëer één centrale opslaglocatie. 

SharePoint-migratie

Microsoft SharePoint migratie

Zorg dat je medewerkers snel, eenvoudig en overal kunnen samenwerken. Dat is hét voordeel van SharePoint Online.

Wat is SharePoint Online?

SharePoint Online is de Cloud-versie van SharePoint en is onderdeel van Microsoft 365 Business. Deze veredelde intranetvoorziening is een volwaardige vervanging van je huidige dataopslag, inclusief een uitgebreide rechtenstructuur.

SharePoint biedt een breed scala aan mogelijkheden zoals het samenwerken aan documenten, het communiceren van nieuws, het automatiseren van bedrijfsprocessen of het presenteren van informatie. Geïntegreerde back-up, versiegeschiedenis en – vergelijking zijn standaard inbegrepen.

Waarom SharePoint Online?

Door in de Cloud te werken, werkt iedereen met de meest recente versie van SharePoint en worden updates continue doorgevoerd. Door gebruik te maken van deze efficiënte oplossing ben je niet langer gebonden aan één apparaat of netwerk. Ideaal voor het nieuwe hybride werken (thuis, op kantoor of onderweg).

Hoe kan ik SharePoint Online inrichten?

SharePoint Online implementatie is altijd maatwerk voor je organisatie. Bij het inrichten van een SharePoint omgeving moet je onder andere rekening houden met toegangsbeheer voor medewerkers en waar je bestanden wil opslaan. White Baron kan je organisatie hierbij ondersteunen. Wij maken gebruik van een stap-voor-stap implementatie waarbij we zorgen dat de inrichting optimaal aansluit bij je organisatie.

Overstappen of EEN MIGRATIE naar SharePoint Online?

Maak je nu bijvoorbeeld gebruik van Google Drive (G-Suite/Google Workspace), Dropbox of Windows File Server voor het delen van data binnen je bedrijf? Én wil je overstappen (migreren) naar de Cloud met SharePoint Online? Wij regelen het in één werkdag voor je!

Voordat onze SharePoint specialisten de migratie naar SharePoint Online starten helpen we jouw organisatie het best passende Microsoft-365-Business pakket te kiezen. We bespreken de mogelijkheden en de wensen. Samen zoeken we de beste Cloud-oplossing voor jouw organisatie.

Benieuwd naar de beste oplossing voor jouw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvend advies aan van één onze SharePoint specialisten.

SharePoint-migratie-specialist

Voordelen SharePoint Online

  • Snel en veilig bestanden bewerken en uitwisselen, ook met externe gebruikers
  • Werken vanuit huis, flexplek of onderweg
  • Eenvoudig beheer van externe gebruikers
  • Altijd toegang tot de meest recente versie
  • Extra veilig werken via slimme gegevensbescherming en identiteitsbeveiliging

 

Microsoft Partner

Als gecertificeerd Microsoft Partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten van jouw SharePoint Online.  En het beheer? Ook dit is aan ons toevertrouwd. Al onze SharePoint specialisten zijn up-to-date Microsoft gecertificeerd en hebben minimaal 15 jaar ervaring met nagenoeg de volledige productlijn van Microsoft.

Wil je ook altijd én overal kunnen samenwerken?

Laat dan je gegevens achter. We nemen binnen één werkdag contact met je op. 

    Hoe wil je graag door ons benaderd worden?