Selecteer een pagina

Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive is dé ideale plek om je bestanden veilig op te slaan in de Cloud. De bestanden staan bij Microsoft opgeslagen, waardoor jij er gemakkelijk bij kunt met verschillende apparaten.

 

Onedrive

Voordelen Microsoft Onedrive

Gewoon eenvoudig én veilig overal kunnen werken.

Dat is meer van deze tijd.

WAT IS MICROSOFT ONEDRIVE?

Microsoft OneDrive maakt het makkelijker dan ooit om overal, met elk device, makkelijk en veilig te werken. Je kunt al je bestanden in de Cloud opslaan, delen en bewerken. OneDrive synchroniseert al je bestanden met je lokale computer. 

WAAROM KIEZEN VOOR ONEDRIVE?

Microsoft OneDrive zit boordevol handige tools en features. Je kiest zelf hoeveel opslagruimte je in jouw Drive wilt. Hierdoor heb je nooit een tekort aan opslagruimte voor je belangrijkste bestanden, foto’s en video’s. Microsoft OneDrive maakt het makkelijker, sneller en veiliger dan ooit om je gegevens centraal op te slaan en te bereiken.

MICROSOFT ONE DRIVE ALS BACK-UP MIDDEL

Een back-up is niks anders dan een kopie van iets, op een andere plek. Dit kan je via een harde schijf doen, maar het kan ook online. Met een online back-up loop je geen risico’s op verlies, diefstal of schade van een harde schijf. Met behulp van OneDrive maak jij heel gemakkelijk een veilige back-up van al je belangrijke bestanden.

BESTANDEN SYNCHRONISEREN MET ONEDRIVE

Als het programma OneDrive op je computer staat, komt er in de verkenner (Windows) of de Finder (Mac) een map van OneDrive. Alle bestanden in deze map, worden ook online opgeslagen. Ze worden gesynchroniseerd. Je gegevens worden dus op twee plekken beschikbaar en zijn te wijzigen op beide locaties.

DE TOUWTJES IN HANDEN

Microsoft OneDrive geeft jou de volledige controle over de zichtbaarheid van je OneDrive. Hierdoor heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen wat er extern kan worden gedeeld en met wie.

Wat zijn de voordelen van Microsoft OneDrive?

  • Synchroniseert automatisch met Microsoft Office
  • Toegang op elk toestel 
  • Alles veilig opgeslagen, op één centrale plek.
  • Mogelijkheid om extra Cloud-opslag te kopen wanneer je meer ruimte wilt
  • Documenten gemakkelijk opslaan, delen en bewerken
  • Gebruik Microsoft OneDrive om een veilige back-up te maken van al jouw belangrijke bestanden, foto’s en video’s
  • Synchroniseert automatisch je gegevens met je lokale computer, waardoor je gestroomlijnd kan werken

Microsoft Partner

Als gecertificeerd Microsoft Partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en migreren naar Microsoft 365.  En het beheer? Ook dit is aan ons toevertrouwd. Al onze specialisten zijn up-to-date Microsoft gecertificeerd en hebben minimaal 15 jaar ervaring met nagenoeg de volledige productlijn van Microsoft.

Werken in de cloud

Met Microsoft OneDrive hoeft je niet meer te investeren in eigen servers en hardware. De cloud draait op Microsoft datacenters en wordt onderhouden en gemonitord. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar.

Naadloos samenwerken

Jouw OneDrive mappen en bestanden deel je gemakkelijk met je collega’s. Zo heb je gemakkelijk inzicht in allerlei bestanden. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Veiligheid voor alles

Jouw OneDrive bestanden staan altijd veilig. Met de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën van Microsoft hoef jij je geen zorgen te maken. Ook als je jouw bestanden via een ander device wil openen.

Altijd, overal en op elk device

OneDrive is beschikbaar in de Cloud en daardoor altijd en overal via internet bereikbaar. Zo kunnen jij en je collega’s thuis, onderweg of waar dan ook werken.

Wil jij ook altijd en overal toegang tot je bestanden?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

    Hoe wil je graag door ons benaderd worden?