Selecteer een pagina

Microsoft Teams voor bedrijven laten inrichten en beheren?

Microsoft Teams voor bedrijven is hét platform voor efficiënte samenwerking. Altijd en overal chatten, (video)bellen, vergaderen en in bestanden werken. Allemaal op één plek. White Baron richt Teams voor jouw bedrijf volledig in, terwijl jij door kan werken.

Microsoft Teams - samenwerken

Voordelen Microsoft Teams

Stimuleer effectieve samenwerking en plan online vergaderingen in. Microsoft Teams maakt samenwerken zonder vaste werkplek mogelijk.

WAT IS MICROSOFT TEAMS?

Microsoft Teams geeft de mogelijkheid om in een gebruiksvriendelijke omgeving met een vaste groep collega’s samen te werken. Binnen Teams zijn de mogelijkheden van verschillende Office 365 applicaties gecentraliseerd zoals OneNote, SharePoint en Planner. Hierdoor is Teams hét platform voor een effectieve samenwerking binnen jouw organisatie.

WAAROM KIEZEN VOOR MICROSOFT TEAMS?

Communiceren en samenwerken kan gemakkelijk en snel binnen Teams. Hierbij is het mogelijk om berichten te delen met jouw projectteam of afdeling. Dankzij duidelijke notificaties blijf je altijd eenvoudig op de hoogte van berichten die voor jou relevant zijn.

Naast het verzenden van berichten kun je in no-time een meeting op afstand starten en daarbij een presentatie, document, je scherm of beelden via jouw camera tonen. Teams biedt een centrale werkomgeving waar de onderlinge communicatie binnen jouw team snel en gemakkelijk verloopt.

De chatfunctie is een krachtig onderdeel van Teams. Je kunt hiermee eenvoudig chatten met collega’s. In één-op-één-sessies, maar ook in een groepschat. Het grote voordeel ten opzichte van andere chatservices zoals WhatsApp is, dat je alle communicatie op één plek hebt.

MICROSOFT TEAMS APP

Voor Teams is er vanzelfsprekend ook een app beschikbaar zodat op je mobiel gewoon verder kunt waar je op je werkstation was gebleven.

Wat zijn de voordelen van Microsoft Teams?

  • Stimuleer effectieve samenwerking
  • Maak Word-, Excel- of PowerPoint-documenten in Teams en deel deze met je collega’s
  • Handige chatfunctie om snel informatie te delen
  • Microsoft-producten zoals OneNote en Office zijn geïntegreerd waardoor je niet meer tussen apps hoeft te schakelen
  • Werken vanuit huis of een flexplek
  • Neem vergaderingen op en deel deze met personen die afwezig waren of bekijk de opname later terug
  • Altijd en overal toegang tot je documenten met de telefoon-app

Microsoft Partner

Als gecertificeerd Microsoft Partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en migreren naar Microsoft 365.  En het beheer? Ook dit is aan ons toevertrouwd. Al onze specialisten zijn up-to-date Microsoft gecertificeerd en hebben minimaal 15 jaar ervaring met nagenoeg de volledige productlijn van Microsoft.

Werken in de cloud met teams zakelijk

Teams is voor bedrijven dé manier om eenvoudig op afstand af te spreken met medewerkers, klanten en andere zakelijke partners. Microsoft Teams is dé meest gebruikte zakelijke applicatie voor online meetings. Documenten en bestanden die besproken worden kunnen eenvoudig aangeroepen, bewerkt of opgeslagen worden.

Naadloos samenwerken

Alle bekende applicaties van Office 365 zijn naadloos geïntegreerd met Teams voor bedrijven. Data is overal beschikbaar en eenvoudig te delen. Dit vereenvoudigd de werkzaamheden en het samenwerken.

Veiligheid voor alles

Microsoft heeft de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën en de hoogste beveiligingsstandaarden in IT. Laat je medewerkers in de Cloud werken met Microsoft Teams voor bedrijven, zodat je bedrijfsgegevens veilig blijven.

Altijd, overal en op elk Apparaat

Microsoft Teams zakelijk heeft een Android en iOS app. Hiemee werk je op elk device effectief samen. Zo ben je altijd en overal bereikbaar. Dat is pas zakelijke flexibiliteit!

Klaar voor de kracht van Microsoft Teams voor bedrijven?

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag wat Microsoft Teams voor jouw organisatie kan betekenen. 

    Hoe wil je graag door ons benaderd worden?