Selecteer een pagina

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 is de ideale manier voor jou en je collega’s om (samen) te werken vanaf huis of een openbare plek.

Zolang je gebruik kunt maken van een internetverbinding heb je overal toegang tot je zakelijke e-mail, agenda, contacten en documenten. Dé totale IT oplossing, geheel van deze tijd.

Microsoft 365 Business

Vergeet je huidige manier van werken en je ICT opzet. Geen eigen servers, ingewikkelde infrastructuur en duur beheer meer. Gewoon simpel en eenvoudig overal kunnen werken. Dat is meer van deze tijd.

Microsoft 365 is ’s werelds meest betrouwbare Cloud omgeving en biedt volop mogelijkheden voor het nieuwe werken. Het  combineert de beste Office-apps met krachtige Cloud services, apparaat beheer en geavanceerde beveiliging. 

Microsoft 365 zit boordevol handige tools en features. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je e-mail in Exchange Online, SharePoint voor gezamenlijke data opslag en Teams als centraal communicatie platform. Alle applicaties werken naadloos met elkaar samen.

Samenwerken anno 2021
Nog nooit was het zo gemakkelijk om een afspraak in een gezamenlijke agenda in te plannen, documenten met collega’s te delen en tegelijk te bewerken en zelfs externe partijen uit te nodigen voor een video conference in Teams.

Eigen servers? Die heb je niet meer nodig.
Een lokale infrastructuur wordt volledig overbodig. Onderhoud en back-up’ s zijn iets waar jij je ook geen zorgen meer over hoeft te maken, dit wordt immers allemaal door Microsoft verzorgd. In een centrale management console kun je eenvoudig de gezondheid van jouw ICT systeem monitoren.

Wil je nog meer de touwtjes in handen hebben? Met Microsoft 365 Business Premium kun je middels Mobile Device Management op al je devices software installeren en centraal instellingen afdwingen. Ook is dan Windows 10 Business voor al je werkstations inbegrepen!

Wat zijn de voordelen van M365?

  • Complete cloudoplossing voor een vast bedrag per gebruiker
  • Altijd toegang tot de meest recente premium Office-apps, zoals Word, Excel, Outlook en PowerPoint
  • Werken vanuit huis of een flexplek
  • Extra veilig werken via slimme gegevensbescherming en identiteitsbeveiliging
  • Snel en veilig bestanden bewerken en uitwisselen via SharePoint en OneDrive
  • Voer online meetings via video conferencing van Microsoft Teams
  • Beheer jouw complete IT-omgeving vanaf één centraal punt

Microsoft Partner

Als gecertificeerd Microsoft partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en migreren van jouw zakelijke e-mail en data naar Office 365.  En het beheer? Ook dit is aan ons toevertrouwd. Al onze specialisten zijn up-to-date Microsoft gecertificeerd en hebben minimaal 10 jaar ervaring met nagenoeg de volledige productlijn van Microsoft.

Werken in de cloud

Met Azure minimaliseer je de kosten, je hoeft niet meer te investeren in eigen servers en hardware. De servers en services draaien in Microsoft datacenters en worden aldaar beheerd, onderhouden en gemonitord. Hier heb je zelf dus verder geen omkijken naar. Duur lokaal IT beheer wordt overbodig.

Naadloos samenwerken

Al de bekende applicaties zoals Teams, SharePoint en Office 365 zijn naadloos geïntegreerd met Azure. Data is overal beschikbaar en eenvoudig te delen. Dit vereenvoudigd de werkzaamheden en het samenwerken.

Veiligheid voor alles

Microsoft heeft de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën en de hoogste beveiligingsstandaarden in IT. Geavanceerde technieken en maatregelen helpen om bedreigingen real time te detecteren, analyseren en elimineren. Azure maakt verder op de achtergrond constant back-ups van al je data. In het geval van een calamiteit is een volledig herstel daardoor snel en eenvoudig. 

Altijd, overal en op elk device

Azure biedt hybride opzetten, koppelingen tussen lokale infrastructuur en de Cloud. Middels een breed scala aan verbindingen, zoals VPN (gateway) en Expressroute kan er optimaal beveiligde connectiviteit worden gerealiseerd en kun je altijd, overal en op elk device werken..

OneDrive en SharePoint

OneDrive en SharePoint

Samenwerken aan documenten was nog nooit zo krachtig. Documenten opgeslagen in SharePoint of OneDrive kunnen door meerdere personen tegelijk worden bewerkt in Word, Excel of PowerPoint. Nadenken over opslaan of versiebeheer is niet meer nodig: SharePoint en Office doen dit allemaal automatisch voor je.

OneDrive voor bedrijven biedt 1TB data opslagruimte in de Cloud per gebruiker. Alle bestanden die je hierin opslaat zijn privé, tenzij je besluit deze te delen. Delen kun je bijvoorbeeld met door jou opgegeven collega’s zodat je samen aan projecten kunt werken. Ook kun je zelfs een bestand delen met partners buiten je organisatie, optioneel beveiligd met een wachtwoord en lees of schrijf rechten.

De techniek die achter OneDrive draait heet SharePoint. Deze veredelde intranet voorziening is een volwaardige vervanging van je huidige data opslag, inclusief een rechten structuur. SharePoint biedt een breed scala aan mogelijkheden waaronder het samenwerken aan documenten, het communiceren van nieuws, het automatiseren van bedrijfsprocessen of het presenteren van informatie.  Geïntegreerde back-up, versie geschiedenis en vergelijking zijn standaard inbegrepen. Het delen van een bestand met een externe partij is gelijk OneDrive eenvoudig en goed beveiligd.

Voor zowel OneDrive als SharePoint zijn tenslotte apps beschikbaar zodat je altijd en overal vanaf je mobiele device bij je data kunt.

Microsoft Teams

Teams geeft de mogelijkheid om in een gebruiksvriendelijke omgeving met een vaste groep collega’s samen te werken. Binnen Teams zijn de mogelijkheden van verschillende Office 365 applicaties gecentraliseerd zoals OneNote, SharePoint en Planner. Hierdoor is Teams hét platform voor een effectieve samenwerking binnen jouw organisatie.

Communiceren en samenwerken kan gemakkelijk en snel binnen Teams. Hierbij is het mogelijk om berichten te delen met jouw projectteam of afdeling. Dankzij duidelijke notificaties blijf je altijd eenvoudig op de hoogte van berichten die voor jou relevant zijn.

 Naast het verzenden van berichten kun je in no-time een meeting op afstand te starten en daarbij een presentatie, document, je scherm of beelden via jouw camera  tonen. Teams biedt een centrale werkomgeving waar de onderlinge communicatie binnen jouw team snel en gemakkelijk verloopt.

De chatfunctie is een krachtig onderdeel van Teams. Je kunt hiermee eenvoudig chatten met collega’s. In één-op-één-sessies, maar ook in een groepschat. Het grote voordeel ten opzichte andere chatservices zoals WhatsApp is, dat dat je alle communicatie op één plek hebt.

Voor Teams is er vanzelfsprekend ook een app beschikbaar voor zodat je mobiel gewoon verder kunt waar je op je werkstation was gebleven.

 

Microsoft Azure AD en MDM

Feitelijk werken alle apps en functies in Microsoft 365 middels een soort centrale database waarin al de gebruikers, apparaten en dergelijk in staan opgeslagen. Deze database heet Azure Active Directory (AAD) en is onderdeel van het Microsoft Azure Platform, de Cloud omgeving van Microsoft.

Met Microsoft AAD heb jij het totale beheer van al jouw devices zelf in handen hebt. Per organisatie kun je centraal talrijke zaken op het gebied van configuratie en beveiliging verzorgen. Deze instellingen worden onder andere middels Mobile Device Management (MDM) op de devices uitgerold en toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lokale rechten en gebruikers beleid, device instellingen, de beveiliging van gegevens op aangemelde devices, maar ook aan het automatisch uitrollen van diverse software. 

Aangezien alle devices van jouw organisatie in Microsoft AAD staan geregistreerd is het eenvoudig om deze te beheren, te monitoren, te inventariseren, gegevens te beschermen en zelfs in het geval van verlies een device volledig te wissen.  Je hebt dus met Microsoft Azure AD alle touwtjes zelf in handen! 

Het Microsoft Azure platform heeft talrijke mogelijkheden zoals Virtuele Servers, SQL database services, Azure Data opslag en nog veel meer. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan contact op met een van onze Azure specialisten!  

 

Outlook en Exchange Online

Onder de motorkap van Microsoft 365 wordt voor de communicatie Microsoft Exchange Online gebruikt. Middels deze service worden e-mailberichten, agenda’s en contactgegevens op al je apparaten in real-time gesynchroniseerd.

Inhoud is dus écht altijd up-to-date, welk apparaat je ook gebruikt. Het plannen in je agenda verloopt overal gemakkelijk en probleemloos. En geen paniek als je je telefoon kwijtraakt. Je kunt deze op afstand wissen om je persoonlijke gegevens veilig te houden. Zonder data verlies natuurlijk, al je gegevens staan immers gewoon opgeslagen in de Cloud.

E-mail van Microsoft 365 komt het beste tot zijn recht wanneer je gebruik maakt van Microsoft Outlook, onderdeel van de Office apps. Daarnaast configureer je e-mail eenvoudig met jouw favoriete e-mailapplicatie, Android of iOS. Ook krijg je toegang tot de web-gebaseerde Outlook cliënt, waarmee je vanaf elke webbrowser toegang krijgt tot jouw e-mailaccount.

Microsoft 365 biedt standaard uitgebreide malwarebeveiliging en antispamfilters ter bescherming tegen de altijd aanwezige e-mailbedreigingen. Geen wolkje aan de lucht dus.

PAKETTEN

Microsoft 365 Business voor iedere onderneming

Neem contact op voor een gratis advies

Benieuwd of jouw onderneming klaar is voor de kracht van Microsoft 365 Business? Of twijfel je nog tussen de verschillende versies? Neem dan contact op met White Baron. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw IT-omgeving.

    Hoe wil je graag door ons benaderd worden?