Selecteer een pagina

Microsoft Intune en MDM

Houd grip op al je apparaten en gevoelige zakelijke gegevens met deze Cloud-service. Beheer al je persoonlijke en zakelijk apparaten vanuit één centrale plek.

Intune en MDM

Voordelen Microsoft Intune en MDM

Tijdsbesparing voor de IT manager en controle over je zakelijke apparaten en gegevens. Dat is de kracht van Microsoft Intune en MDM.

Wat is Microsoft Intune?

Met de Cloud-service Microsoft Intune kunnen je alle apparaten binnen je organisatie vanuit één centrale plek beheren. Zo kun je zakelijke gegevens optimaal beschermen.

Wat zijn de mogelijkheden van Microsoft Intune?

Je kunt beleidsregels instellen voor zowel apparaten die eigendom zijn van de organisatie als voor persoonlijke apparaten. Ook kun je gevoelige bedrijfsgegevens beschermen door regels voor het openen en delen in te stellen. Je kunt Apps en apparaten aan minimale beveiligingseisen laten voldoen. Software uitrollen en verifiëren op afstand. En het mooiste is dat het 100% vanuit de Cloud is.

Wat is MDM?

MDM staat voor Mobile Device Management. Hiermee wordt het mogelijk om een apparaat compleet op afstand te beheren. Zo kan een apparaat op afstand gewist worden of teruggezet worden naar de fabrieksinstellingen. Ideaal om te voorkomen dat gevoelige gegevens in verkeerde handen komen bij diefstal of verlies. MDM is een onderdeel van Microsoft Intune en beiden vallen binnen het Microsoft 365 Business Premium pakket.

Wil je meer controle in je organisatie op gevoelige informatie?

Met Microsoft 365 Business Premium kun je middels Intune en Mobile Device Management deze controle krijgen. Wil je advies of dit past bij je organisatie of heb je hulp nodig bij het overstappen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wat zijn de voordelen Microsoft Intune en MDM?

  • Alle apparaten centraal inzichtelijk
  • Veilig werken
  • Aanpassingen in beleidsregels direct actief voor groepen apparaten
  • Complete integratie met Microsoft Azure Active Directory
  • 100% in de Cloud
  • Tijdsbesparing voor de IT manager

Microsoft Partner

Als gecertificeerd Microsoft Partner zijn wij gespecialiseerd in het implementeren van Intune en MDM. Al onze specialisten zijn up-to-date Microsoft gecertificeerd en hebben minimaal 15 jaar ervaring met nagenoeg de volledige productlijn van Microsoft.

Wil je ook controle krijgen over alle devices?

Benieuwd of jouw onderneming geholpen is met Microsoft Intune en MDM of heb je hulp nodig? Wij staan je graag te woord!

    Hoe wil je graag door ons benaderd worden?