Selecteer een pagina

Microsoft Azure

Microsoft Azure Azure is het Cloud platform van Microsoft. Het is een steeds groter wordende verzameling van Cloud services met ongeëvenaarde continuïteitsgaranties. Azure staat aan de basis van onder andere SharePoint Online en Office 365 en ondersteunt alle gangbare programmeertalen.

Microsoft AZURE

Microsoft Azure helpt organisaties om hun IT omgevingen in een mum van tijd in te richten, capaciteiten naar behoefte te schalen, en data en applicaties beter én sneller te ontwikkelen, beheren en analyseren.

Elke data gedreven organisatie kan toegevoegde waarde genereren door de inzet van Azure diensten. Zo kun je bijvoorbeeld servers uit je datacenter verplaatsen naar Azure of het Cloud platform gebruiken als infrastructurele uitwijk locatie.

Ook kun je de productiviteit en gebruiksvriendelijkheid voor je werknemers verhogen, doordat zij met één identiteit eenvoudig én veilig op alle bedrijfsapplicaties kunnen inloggen.

Ontwikkeling en groei
Met de juiste Cloud services en een allesomvattend, goed gemanaged Cloud platform komt de focus van je organisatie eindelijk weer op de business, op strategische ontwikkeling en groei te liggen. En het voordeel van Azure is, dat je enkel dat betaalt wat je daadwerkelijk gebruikt.

Eigen servers? Die heb je niet meer nodig.
Een lokale infrastructuur wordt volledig overbodig. Onderhoud en back-up’ s zijn iets waar jij je ook geen zorgen meer over hoeft te maken, dit wordt immers allemaal door Microsoft verzorgd. In een centrale management console kun je eenvoudig de gezondheid van jouw ICT systeem monitoren.

 

De voordelen op een rijtje:

  • Azure levert een besparing op hardware
  • Lagere operationele kosten
  • Eenvoudige back-up en herstel opties
  • Hoogste security standard in de business
  • Altijd, overal en op elk device kunnen werken
  • Naadloze integratie met de Microsoft 365 applicaties
  • Beheer jouw complete IT-omgeving vanaf één centraal punt
Werken in de cloud

Met Azure minimaliseer je de kosten, je hoeft niet meer te investeren in eigen servers en hardware. De servers en services draaien in Microsoft datacenters en worden aldaar beheerd, onderhouden en gemonitord. Hier heb je zelf dus verder geen omkijken naar. Duur lokaal IT beheer wordt overbodig.

Naadloos samenwerken

Al de bekende applicaties zoals Teams, SharePoint en Office 365 zijn naadloos geïntegreerd met Azure. Data is overal beschikbaar en eenvoudig te delen. Dit vereenvoudigd de werkzaamheden en het samenwerken.

Veiligheid voor alles

Microsoft heeft de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën en de hoogste beveiligingsstandaarden in IT. Geavanceerde technieken en maatregelen helpen om bedreigingen real time te detecteren, analyseren en elimineren. Azure maakt verder op de achtergrond constant back-ups van al je data. In het geval van een calamiteit is een volledig herstel daardoor snel en eenvoudig. 

Altijd, overal en op elk device

Azure biedt hybride opzetten, koppelingen tussen lokale infrastructuur en de Cloud. Middels een breed scala aan verbindingen, zoals VPN (gateway) en Expressroute kan er optimaal beveiligde connectiviteit worden gerealiseerd en kun je altijd, overal en op elk device werken..

Neem contact op voor een gratis advies

Benieuwd of jouw onderneming klaar is voor de kracht van Microsoft Azure? Of twijfel je nog tussen de verschillende versies? Neem dan contact op met White Baron. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw IT-omgeving.

    Hoe wil je graag door ons benaderd worden?