Selecteer een pagina

Microsoft Azure

Microsoft Azure ondersteunt bedrijven met het verbeteren van bedrijfsprocessen. Geen investeringen in (server) hardware, altijd en overal toegang tot je werkomgeving én schaalbaar naar gebruik. Dat is de kracht van Microsoft Azure.

Microsoft Azure

VOORDELEN MICROSOFT AZURE

Microsoft Azure werkt naadloos samen met je lokale infrastructuur. Verhoog productiviteit en gebruiksvriendelijkheid voor je organisatie. 

WAAROM KIEZEN VOOR MICROSOFT AZURE?

Elke data gedreven organisatie kan toegevoegde waarde genereren door de inzet van Azure diensten. Zo kun je bijvoorbeeld servers uit je datacenter verplaatsen naar Azure of het Cloud platform gebruiken als infrastructurele uitwijk locatie.

FOCUS OP GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID 

De oplossingen van Azure kenmerken zich door naadloze samenwerking tussen je lokale infrastructuur en de Cloud- omgeving. Microsoft Azure verhoogt de productiviteit en gebruiksvriendelijkheid voor je medewerkers doordat zij altijd en overal met één identiteit eenvoudig én veilig op alle bedrijfsapplicaties kunnen inloggen. Wel zo makkelijk!  

ONTWIKKELING OP GROEI 

Met de juiste Cloud-services en een allesomvattend, goed gemanaged Cloud-platform komt de focus van je organisatie eindelijk weer op de business, strategische ontwikkeling en groei te liggen. En het voordeel van Azure is dat je enkel dat betaalt wat je daadwerkelijk gebruikt: “pay as you go” zogezegd.

EIGEN SERVER? DIE HEB JE NIET MEER NODIG!

Een lokale infrastructuur wordt volledig overbodig. Onderhoud en back-up’ s zijn iets waar jij je ook geen zorgen meer over hoeft te maken, dit wordt immers allemaal door Microsoft verzorgd. In een centrale management console kun je eenvoudig de gezondheid van jouw ICT-systeem monitoren.

 

De voordelen van Microsoft Azure:

 • “Pay as you go” concept
 • Geen servers meer nodig
 • Lagere operationele kosten
 • Schaalbaar naar gebruik
 • Eenvoudige back-up en herstel opties
 • Hoogste security standard in de business
 • Altijd, overal en op elk device kunnen werken
 • Naadloze integratie met de Microsoft 365 applicaties
 • Beheer jouw complete IT-omgeving vanaf één centraal punt

Microsoft Partner

Als gecertificeerd Microsoft Partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en migreren naar Microsoft Azure. En het beheer? Ook dit is aan ons toevertrouwd. Al onze specialisten zijn up-to-date Microsoft gecertificeerd en hebben minimaal 15 jaar ervaring met nagenoeg de volledige productlijn van Microsoft.

Werken in de cloud

Met Azure minimaliseer je de kosten, je hoeft niet meer te investeren in eigen servers en hardware. De servers en services draaien in Microsoft datacenters en worden aldaar beheerd, onderhouden en gemonitord. Hier heb je zelf dus verder geen omkijken naar. Duur lokaal IT-beheer wordt overbodig.

Naadloos samenwerken

Al de bekende applicaties zoals Teams, SharePoint en Office 365 zijn naadloos geïntegreerd met Azure. Data is overal beschikbaar en eenvoudig te delen. Dit vereenvoudigd de werkzaamheden en het samenwerken.

Veiligheid voor alles

Microsoft heeft de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën en de hoogste beveiligingsstandaarden in IT. Geavanceerde technieken en maatregelen helpen om bedreigingen real time te detecteren, analyseren en elimineren. Azure maakt verder op de achtergrond constant back-ups van al je data. In het geval van een calamiteit is een volledig herstel daardoor snel en eenvoudig. 

Altijd, overal en op elk device

Azure biedt hybride opzetten, koppelingen tussen lokale infrastructuur en de Cloud. Middels een breed scala aan verbindingen, zoals VPN (gateway) en Expressroute kan er optimaal beveiligde connectiviteit worden gerealiseerd en kun je altijd, overal en op elk device werken.

 Is jouw bedrijf klaar voor de kracht van Azure?

Neem dan contact op met ons op. Wij helpen je graag met een probleemloze overstap. 

  Hoe wil je graag door ons benaderd worden?