Selecteer een pagina

Online back-up

N

Altijd een recente – en betrouwbare backup

N

Beheer en onderhoud wordt volledig door ons verzorgd

N

Veilig en vertrouwd, geen gekke privacy issues

Online back-up

Al je belangrijke data en bedrijfsgegevens veilig in een Online back-up

Vergeet die foutgevoelig, traditionele lokale back-up op tapes of harddisks. Online back-up zorgt voor een betrouwbare reserve kopie van al je belangrijke data en bedrijfsgegevens, voor als het er eens echt op aankomt.

Neem het zekere voor het onzekere en ervaar het gemak van onze Online Back-up oplossing. Maak je geen zorgen meer om je bestanden in het geval van een calamiteit. En het dagelijks beheer en onderhoud van de back-up software? Dat verzorgen wij, alle service is inclusief.

Naast de zekerheid van een zogenaamde off site back-up is de prijs verder zeer aantrekkelijk: er is al een Online Back-up oplossing vanaf € 22,50 per maand!

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

Testimonial

Wat een geruststellend gevoel dat er altijd een fallback scenario is in het geval van een calamiteit.

Meer informatie

Hoe werkt het?

Zekerheid in het geval van een calamiteit
Waarom nog langer op de traditionele wijze met tapes, cd’s en ingewikkelde software aan de gang ? Deze wijze is alleen maar lastig, kostbaar en vaak niet op orde wanneer het er echt op aan komt, bijvoorbeeld in het geval van een calamiteit zoals brand of diefstal.
Service, beheer en onderhoud

De ICT specialisten van White Baron verzorgen op afspraak (vanaf afstand) de installatie op je server(s). Daarna nemen zij het dagelijks beheer en onderhoud van de backup software voor hun rekening, zodat je hier helemaal geen omkijken naar hebt.

De Online Back-up client schrijft de data middels een beveiligde (256 bit AES encryptie) verbinding naar ons datacenter gevestigd in Amsterdam. Je ontvangt na elke back-up keurig een samenvattende email en het herstellen van data is zelfs nog eenvoudiger.

Applicaties ondersteuning
Nagenoeg alle (server) besturingssystemen en applicaties worden ondersteund. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verschillende e-mail server versies zoals Microsoft Exchange en Lotus Notes of SQL omgevingen zoals Oracle, MySQL en Microsoft SQL. Ook gevirtualiseerde omgevingen gebaseerd op Microsoft Hyper-V of VMWare kunnen nu moeiteloos volledig gebackupped worden.
Aantrekkelijke prijs

Maandelijks wordt er op basis van de daadwerkelijk door jou gebruikte schijfruimte op onze servers gefactureerd.

Deze kosten bedragen € 0,50 per GB met een minimum afname van 25 GB en € 10,- per maand per geinstalleerde client. 

Ook kun je op basis van onze Online Backup pakketten vooraf een hoeveelheid schijfruimte afkopen, dit is nog voordeliger!

Prijzen

Vooraf een Online Backup pakket inkopen is nog voordeliger!

Doe de ICT scan!

Ben jij benieuwd op bij jou de ICT goed op orde is? Wacht niet langer en neem vandaag nog het zekere voor het onzekere met een onthullende ICT scan door een gecertificeerde ICT specialist van White Baron!