Selecteer een pagina

Exchange migratie specialist nodig?

Microsoft Exchange Online is hét robuuste e-mailplatform van Microsoft. Altijd en overal toegang tot je e-mail en koppel je agenda met collega’s vanaf al je apparaten. White Baron verzorgt een naadloze migratie naar Exchange Online voor organisaties. 

Exchange-migratie

VOORDELEN Microsoft Exchange MIGRATIE

E-mail, agenda en je contactpersonen altijd beschikbaar op al je apparaten. Efficiënter werken doe je met Microsoft Exchange Online.

WAT IS MICROSOFT EXCHANGE?

Microsoft Exchange Online is ’s werelds meest gebruikte oplossing voor een optimale samenwerking met collega’s. Stroomlijn je werkzaamheden door agenda’s naast elkaar te leggen, afspraken in te plannen en e-mails te synchroniseren.

Microsoft Exchange Online is een veel gebruikte Cloud-service, vol met handige features. Deze features zijn allemaal bedoeld om slimmer en makkelijker samen te werken. Daarnaast zijn je gegevens bij Microsoft altijd goed beveiligd en worden ze centraal op één plek opgeslagen.

Koppel je agenda met collega’s

Met Microsoft Exchange Online koppel je agenda’s van collega’s gemakkelijk aan elkaar. Op deze manier is het makkelijk om te zien wanneer er nog ruimte is in agenda’s voor afspraken en kun je gemakkelijk vervolgafspraken plannen.

TOEGANG OP ELKE APPARAAT

Je hebt met elk apparaat toegang tot je online Cloud- omgeving. Of je nu werkt op je laptop, tablet of in de trein op je mobiel je e-mail wilt bekijken: Exchange Online maakt het mogelijk. Hierdoor werk je op een eenvoudige en efficiënte manier en heb je altijd toegang tot je gegevens.

BEVEILIGD EN ALTIJD OP ÉÉN PLEK OPGESLAGEN

Microsoft garandeert dat jouw zakelijke e-mails en bestanden 99,99% van de tijd beschikbaar zijn. Daarnaast zorgt Microsoft voor een beveiligde werkomgeving waardoor hackers buiten de deur blijven. Al je bestanden worden op één centrale plek opgeslagen en er wordt altijd een back-up van gemaakt. Hierdoor zijn je bestanden toegankelijk en veilig.

Wat zijn de voordelen van Exchange Online?

  • Complete oplossing voor een vast bedrag per gebruiker
  • Werkt naadloos samen met andere diensten van Microsoft
  • Altijd, overal en op elk device toegang tot je zakelijke e-mail, contacten en agendabeheer
  • Efficiënt afspraken beheren en plannen met gedeelde adresboeken
  • E-mail en agenda worden automatisch gesynchroniseerd
  • Nooit meer gegevens kwijt doordat je gegevens in een beveiligde Cloud-omgeving worden opgeslagen
  • Mailbox van 50GB waardoor je nooit meer een ‘volle inbox’ hebt.

Microsoft Partner

Als gecertificeerd Microsoft Partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en migreren van jouw zakelijke e-mail en data. En het beheer? Ook dit is aan ons toevertrouwd. Al onze specialisten zijn up-to-date Microsoft gecertificeerd en hebben minimaal 15 jaar ervaring met nagenoeg de volledige productlijn van Microsoft.

Nooit meer gegevens kwijt

Je gegevens worden opgeslagen in een beveiligde Cloud-omgeving waardoor je gegevens altijd beschikbaar zijn. Mocht een computer of device kapotgaan dan is het eenvoudig om je e-mail opnieuw in te stellen. Hierbij gaan geen mailtjes, agenda-items of contactpersonen verloren.

Naadloos samenwerken

Door de toegang op elk device en vanaf elke locatie heb je altijd toegang tot je gegevens. Hierdoor is het makkelijk om afspraken te plannen, contactpersonen op te zoeken of je zakelijke e-mail te bekijken anytime, anywhere.

Hoge betrouwbaarheid en veiligheid

Doordat je mailbox in een Cloud-omgeving staat, garandeert Microsoft een beschikbaarheid van 99,99%. Ook in het buitenland. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde technieken om je gegevens te beveiligen. Anti-malware en anti-spamfilters houden ongewenste e-mails uit je inbox.

Professionele uitstraling

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft Exchange Online straalt je bedrijf professionaliteit uit. Geen persoonlijke e-mailadressen, maar e-mailadressen van je eigen domeinnaam.

Benieuwd of Exchange geschikt is voor jouw organisatie? 

Neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw IT-omgeving.

    Hoe wil je graag door ons benaderd worden?