Selecteer een pagina

Server beheer

N

Altijd up to date beschermd

N

24 /7 monitoring met ingrijp garantie

N

Veilig en vertrouwd, gecertificeerde ICT professionals

Beheer

Systeembeheer ad hoc of op basis van een SLA

Om een continue kwaliteit te kunnen garanderen heeft elk ICT systeem onderhoud en beheer nodig. White Baron biedt systeembeheer aan op ad hoc basis of middels een service contract.

Problemen oplossen, daar zijn we goed in. Maar ons streven is er altijd op gericht om nu juist problemen voor onze klanten te voorkomen.

Periodiek systeembeheer is daar een voorbeeld van. Zonder dit beheer zou het systeem vroeger of later uit kunnen vallen of zelfs nog erger, door kwaadwillenden overgenomen kunnen worden.

Systeembeheer wordt door ons binnen elke onderneming, groot of klein, op een uitgekiende manier ingevuld. Met een flexibele insteek plannen we bijvoorbeeld de 2 wekelijkse updates in op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, vaak is dit na kantoor tijd.

Onze gecertificeerde ICT specialisten verzorgen daarnaast het dagelijks onderhoud en beheer, monitoren het systeem en grijpen waar nodig bijtijds in. Zo weet je altijd zeker dat jouw ICT geen onnodige stagnatie of gevaar met betrekking tot continuïteit oploopt. 

 

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

Wat zeggen onze klanten?

“De beheerders van White Baron zorgen ervoor dat ons ICT systeem goed onderhouden wordt , zo kunnen wij ons bezighouden met zaken waar wij goed in zijn.”

Hoe werkt het?

Professioneel beheer

Systeembeheer en onderhoud

Wel de vrijheid en het gemak van je eigen servers, maar je wilt zich geen zorgen te maken over het beheer hiervan? Dat kan, wij verzorgen onder andere systeembeheer en onderhoud op basis van een Service Contract. Door White Baron hiervoor in te schakelen ben je ervan verzekerd dat de continuïteit van jouw ICT gewaarborgd is.

24 /7 gemonitored

Door de combinatie van proactief- en remote beheer zorgen wij ervoor dat ook jouw ICT gezond en “up and running” blijft. Het uitgangspunt is immers altijd, dat het ICT systeem blijft draaien en dat oponthoud zoveel mogelijk wordt uitgesloten. Onze proactieve benadering maakt dit alles mogelijk. Jouw ICT systeem wordt 24 /7 gemonitored middels sms /email waarschuwingen en remote beheer.

f
Periodieke update’s
Om problemen op voorhand te voorkomen wordt je systeem tevens periodiek uitgevoerd met de laatste update’s. Zo ben je er zeker van dat jouw ICT altijd goed voorbereid is op de toekomst.

Prijzen

Kies jouw SLA variant

Doe de ICT scan!

Ben jij benieuwd op bij jou de ICT goed op orde is? Wacht niet langer en neem vandaag nog het zekere voor het onzekere met een onthullende ICT scan door een gecertificeerde ICT specialist van White Baron!