Selecteer een pagina

Wil jij ook een veilige en goed onderhouden werkplek ?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met het werkplekbeheer van White Baron heb je gegarandeerd een altijd optimaal presterende en goed beveiligde werkplek. En is er onverhoopt toch eens iets aan de hand? Dan staan we altijd snel voor je klaar!

Icon diensten

Compleet beheer van al je werkplekken, voor een vast bedrag per maand.

Met het werkplek beheer van White Baron ben je verzekerd van veilige en altijd functionerende werkplekken. Wij verzorgen voor een vast bedrag per maand het inrichten, beheren én monitoren. Daarnaast staan wij klaar om jouw medewerkers waar nodig ondersteuning en support te bieden. Zo vaak als nodig is om alles echt soepel te laten verlopen!

Moderne  tools

Onze slimme software bewaakt de status van jouw werkplekken. Zo ben je altijd verzekerd van een up-to-date besturingssysteem, antivirus software en perfect functionerende hardware. Gaat er onverhoopt nou toch iets mis dan staan we gelijk voor je klaar om je weer snel op weg te helpen. 

CMDB

Jouw werkplekken kunnen ook worden vastgelegd in een CMDB, een soort database. Zo kunnen we je makkelijk voorzien van alle informatie van de in de jouw onderneming aanwezige hardware en software licenties. Handig en duidelijk.

Professioneel support remote én op locatie

Onze ICT specialisten proberen je zoveel mogelijk telefonisch of per e-mail te helpen. Wij registeren en bewaken de voortgang van jou verzoek online. Zo weet je altijd wat de status is van een support ticket dat je hebt laten aanmaken. De afhandeling verloopt volgens duidelijke vastgelegde afspraken. 

Eventueel kan er met een handige remote support tool verbinding met je systeem worden gemaakt om zo divers op te lossen. En mocht het nou echt nodig zijn, dan kan er altijd nog een ICT specialist van White Baron worden ingeschakeld op locatie.

Wat zijn de voordelen?

 • Complete werkplekbeheer oplossing
 • Vast bedrag per gebruiker per maand.
 • Alle werkzaamheden inbegrepen
 • Zelf geen IT afdeling meer nodig 
 • Optimaal presterende werkplekken
 • Goed beveiligd, dus minder risico’s
 • Tevreden en productieve medewerkers

Werkplekbeheer mogelijkheden:

 • Installatie van beveiligingsupdates
 • 24/7 monitoring
 • Remote support en beheer
 • Gekwalificeerde support desk
 • Online support ticket systeem
 • Inventarisatie en registratie van alle hardware
 • Uitgebreide rapportage
 • CMDB
agsdi-windows
Intake

Allereerst gaan wij aan de slag met het volledig inventariseren van al jouw wensen. In welke mate heb jij ondersteuning nodig? We richten op basis van deze informatie jouw persoonlijke portaal in en maken nadere afspraken met betrekking tot het beheer en de ondersteuning. Wel zo fijn als dat allemaal goed is afgestemd.

1
agsdi-upload
inventarisatie

Daarna maken we een uitgebreid overzicht van al jouw aanwezige hardware. Zo weet je gelijk wat je precies in huis hebt en of er bijvoorbeeld eventueel systemen aan vervanging toe zijn. We maken hiervoor gebruik van een handige support tool. Ook registeren we alle gebruikers van de werkplekken.

2
agsdi-file-cursor
installatie en oplevering

Wij installeren onze support software en waar nodig aanvullende antivirus software. Al jouw werkplekken zijn nu in ons systeem opgenomen en vanaf dat moment optimaal beveiligd en beheerd.  Je krijgt  maandelijks een overzicht van de werkzaamheden en afgehandelde support tickets. 

3

Prijzen per device

Kies jouw service variant

Neem contact op voor een gratis advies

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze dienst werkplekbeheer of twijfel je nog tussen de verschillende versies? Neem dan contact op met White Baron. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw IT-omgeving!