Selecteer een pagina

Google G Suite

N

Webgebaseerd, geen locale installatie noodzakelijk

N

Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen

N

Ideaal om met je collega’s samen te kunnen werken

G Suite

Een verzameling van web gebaseerde applicaties

Als Google partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en migreren van jouw zakelijke e-mail en bedrijfsbestanden naar Google Apps for business. Een verzameling van handige, volledig web gebaseerde applicaties.

G Suite is de nieuwe naam van Google Apps en bestaat uit een suite van geïntegreerde programma’s die allemaal werken in de Cloud.

Zo krijg je professionele e-mail op je eigen domeinnaam, online opslag, gedeelde agenda’s, tools voor video vergaderen en meer. Met al deze webgebaseerde tools kun je gemakkelijk samen werken met je collega’s en zonder al te veel moeite snel je zaken geregeld hebben.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

Wat zeggen onze klanten?

G Suite maakt samenwerken wel heel erg gemakkelijk.

Meer informatie

Hoe werkt het?

Gemakkelijk samenwerken
Met G Suite werk je gemakkelijk samen met teamleden of mensen buiten je bedrijf aan één document. Je kunt de bewerkingen van anderen zien terwijl ze worden getypt, communiceren via de ingebouwde chatfunctie en vragen stellen door opmerkingen toe te voegen. Bestandsupdates worden automatisch opgeslagen in Drive, zodat iedereen altijd toegang heeft tot de nieuwste versie. Je kunt iemand eenvoudig uitnodigen om een bestand te bekijken, te downloaden of hieraan samen te werken, zonder dat je e-mailbijlagen hoeft te verzenden
Gedeelde agenda’s

Gedeelde agenda’s bieden de mogelijkheid om te zien wanneer anderen beschikbaar zijn en hiermee kun je vergaderingen inplannen met automatische e-mailuitnodigingen. Met één klik verander je zo een vergadering net zo makkelijk in een Hangouts videovergadering vanaf elk apparaat (computer, telefoon of tablet) met een camera.

Beschermde bedrijfsgegevens
De gegevens van je bedrijf zijn verder beschermd met beveiligingsopties zoals authenticatie in twee stappen en Single sign-on. Met mobiel beheer kun je gegevens beveiligen in het geval van een kwijtgeraakt apparaat of personeelswisseling. Zo weet je zeker dat je bestanden niet zomaar op straat komen te liggen.
centrale beheer console

Vanuit de centrale beheeromgeving kan de G Suite omgeving eenvoudig beheerd worden. Gebruikers en licenties kunnen bijvoorbeeld worden toegevoegd, team gebaseerde mail groepen kunnen aangemaakt worden en gebruik rapporten kunnen worden uitgedraaid. Wil je dit liever aan de specialisten overlaten? Uiteraard kan White Baron als gecertificeerde Google partner dit ook voor jou verzorgen!

Zorgeloos overstaptraject

Zonder zorgen je e-mail overzetten naar G Suite

Bij White Baron ben je verzekerd van een zorgeloos overstaptraject. Onze specialisten zetten je huidige mail over zonder dataverlies. We plannen de overstap in op het moment dat jou schikt. Ook in het weekend.

agsdi-google-plus
Pakket installeren

Pakket gekozen? Wij richten het G suite portaal in, maken gebruikers aan en leiden je door de configuratie van de applicaties. Zo hoef jij je geen zorgen te maken

1
agsdi-gmail
Overzetten van je mail

We zetten je mail vanuit je oude mail service over naar G Suite wanneer het jou uitkomt.  Al je data gaat over, dus ook je contacten en agenda gaan mee!

2
agsdi-file-cursor
Aan de slag

Je kunt van start! Jouw dienst personaliseren of extra diensten inschakelen? Dat kan! Log dan met je gebruikers-account in op jouw G Suite-omgeving. 

3

Hulp nodig met verdere instellingen van G Suite? Of met back-ups?
Onze specialisten staan voor je klaar! Ook zelfs buiten kantooruren.

* De migratie kost € 30 per mailbox.

Prijzen

Welke versie van G Suite past bij jouw onderneming

Doe de ICT scan!

Ben jij benieuwd op bij jou de ICT goed op orde is? Wacht niet langer en neem vandaag nog het zekere voor het onzekere met een onthullende ICT scan door een gecertificeerde ICT specialist van White Baron!