Selecteer een pagina

Microsoft 365

N

Overal toegang tot belangrijke data

N

Office-apps altijd up-to-date

N

Probleemloos werken op ieder apparaat

N

Beheer vanuit één centraal punt

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 is de productiviteitscloud die de beste Office-apps in zijn klasse combineert met krachtige cloudservices, apparaatbeheer en geavanceerde beveiliging.

Microsoft 365 zit boordevol handige tools en features. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je e-mail in Exchange, SharePoint voor gezamenlijke dataopslag en Teams als centraal communicatie platform. Alle applicaties werken naadloos met elkaar samen. 

Nog nooit was het zo gemakkelijk om een afspraak in een gezamenlijke agenda in te plannen, documenten met collega’s te delen en tegelijk te bewerken en zelfs externen uit te nodigen voor een video conference in Teams.

Met Microsoft 365 Business kun je ook nog eens voor een volledige online suite van software en beheertools kiezen. Ook is Windows 10 business voor al je werkstations inbegrepen.

Middels een centrale management console in Azure Active Directory kun je eenvoudig de gezondheid van jouw ICT systeem monitoren of met Intune (mobile device management) op je devices software installeren en instellingen afdwingen. Een lokale infrastructuur met servers wordt volledig overbodig. 

En dat heeft zo zijn voordelen. Want eigen servers, die heb je dus niet meer nodig. Ook het onderhoud en back-up’s is iets waar jij je geen zorgen meer over hoeft te maken, dit wordt immers door Microsoft verzorgd.

Geïnteresseerd geraakt? Lees dan hieronder verder en ontdek wat de diverse componenten van Microsoft 365 jou en je onderneming kunnen bieden! 

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

088 – 811 2000

Microsoft Partner

Als Microsoft partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en migreren van jouw zakelijke e-mail en data naar Office 365.  En het beheer? Ook dit is aan ons toevertrouwd. Al onze specialisten zijn up-to-date Microsoft gecertificeerd en hebben minimaal 10 jaar ervaring met nagenoeg de volledige productlijn van Microsoft.

Outlook en Exchange

Onder de motorkap van Microsoft 365 wordt voor de communicatie Microsoft Exchange gebruikt. Middels deze service worden e-mailberichten, agenda’s en contactgegevens op al je apparaten in real-time gesynchroniseerd.

Inhoud is dus echt altijd up-to-date, welk apparaat je ook gebruikt. Het plannen in je agenda verloopt overal gemakkelijk en probleemloos. En geen paniek als je je telefoon kwijtraakt. Je kunt deze op afstand wissen om je persoonlijke gegevens veilig te houden.

E-mail van Microsoft 365 komt het beste tot zijn recht wanneer je gebruik maakt van Microsoft Outlook, onderdeel van de Office apps. Daarnaast configureer je e-mail eenvoudig met jouw favoriete e-mailapplicatie, Android of iOS. Ook krijg je toegang tot de web-gebaseerde Outlook client, waarmee je vanaf elke webbrowser toegang krijgt tot jouw e-mailaccount.

Microsoft 365 biedt standaard uitgebreide malwarebeveiliging en antispamfilters ter bescherming tegen de altijd aanwezige e-mailbedreigingen.

Microsoft Teams

Teams geeft de mogelijkheid om in een gebruiksvriendelijke omgeving met een vaste groep collega’s samen te werken. Binnen Teams zijn de mogelijkheden van verschillende Office 365 applicaties gecentraliseerd zoals OneNote, SharePoint en Planner. Daarnaast is het mogelijk om apps van derde partijen toe te voegen. Hierdoor is Teams hét platform voor een effectieve samenwerking binnen jouw organisatie.

Communiceren en samenwerken kan gemakkelijk en snel binnen Teams. Hierbij is het mogelijk om berichten te delen met jouw projectteam of afdeling. Dankzij duidelijke notificaties blijf je altijd eenvoudig op de hoogte van berichten die voor jou relevant zijn.  Naast het verzenden van berichten kun je in no-time een meeting op afstand te starten en daarbij een presentatie, document of beelden via jouw camera  tonen. Teams biedt een centrale werkomgeving waar de onderlinge communicatie binnen jouw team snel en gemakkelijk verloopt.

De chatfunctie is een krachtig onderdeel van Teams. Je kunt hiermee eenvoudig chatten met collega’s. In één-op-één-sessies, maar ook in een groepschat. Het grote voordeel ten opzichte andere chatservices zoals WhatsApp is, dat dat je alle communicatie op één plek hebt.

Microsoft Teams is als samenwerkings- en communicatieplatform helemaal compleet als je het ook inzet voor telefonie. Door de telefooncentrale over te zetten kunnen je medewerkers voortaan via Microsoft Teams bellen. Zowel met mobiel, laptop als vaste toestellen. Teams biedt diverse functies die je van een telefooncentrale mag verwachten, zoals een menufunctie en wachtrijen. Met Microsoft als telefoon-provider bespaar je niet alleen in de kosten, ook het beheer wordt eenvoudiger  doordat je maar met één partij te maken hebt.

OneDrive en SharePoint

Samenwerken aan documenten was nog nooit zo krachtig. Documenten opgeslagen in SharePoint of OneDrive kunnen door meerdere personen tegelijk worden bewerkt in Word, Excel of PowerPoint. Nadenken over opslaan of versiebeheer is niet meer nodig: SharePoint en Office doen dit allemaal automatisch voor je.

Als je Microsoft 365 gebruikt, krijg je  met OneDrive voor bedrijven 1 TB data opslagruimte in de Cloud per gebruiker. Alle bestanden die je hierin opslaat zijn privé, tenzij je besluit deze te delen. Delen kun je bijvoorbeeld met door jou opgegeven collega’s zodat je samen aan projecten kunt werken. Ook kun je zelfs een bestand delen met partners buiten je organisatie, afhankelijk van wat de beheerder van jouw bedrijf toestaat.

De techniek die achter OneDrive draait heet SharePoint. SharePoint biedt een breed scala aan mogelijkheden waaronder het samenwerken aan documenten, het communiceren van nieuws, het automatiseren van bedrijfsprocessen of het presenteren van informatie. Met SharePoint bouw je een mobiel, intelligent en goed beveiligd intranet voor jouw onderneming. Ook kun je SharePoint inrichten als een volwaardige vervanging van de huidige fileserver, inclusief een rechten structuur. 

Voor zowel OneDrive als SharePoint zijn tenslotte apps beschikbaar zodat je altijd en overal vanaf je mobiele device bij je data kunt. En dat is wel heel erg handig in het kader van de nieuwe manier van werken.

 

Microsoft Azure en Intune

Feitelijk werken alle apps en functies in Microsoft 365 middels een soort centrale database waarin al de gebruikers, apparaten en dergelijk in staan opgeslagen. Deze database heet Azure Active Directory en is onderdeel van het Microsoft Azure Platform, de Cloud omgeving van Microsoft.

Met Microsoft Azure heb jij het totale beheer van al jouw devices zelf in handen hebt. Per organisatie kun je met Microsoft Azure centraal talrijke zaken op het gebied van configuratie en beveiliging verzorgen. Deze instellingen worden onder andere middels Mobile Device Management (MDM) oftewel Intune op de devices uitgerold en toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lokale rechten en gebruikers beleid, device instellingen, de beveiliging van gegevens op aangemelde devices, maar ook aan het automatisch uitrollen van diverse software. 

Aangezien alle devices van jouw organisatie in Microsoft Azure staan geregistreerd is het eenvoudig om deze te beheren, te monitoren, te inventariseren, gegevens te beschermen en zelfs in het geval van verlies een device volledig te wissen.  Je hebt dus met Microsoft Azure alle touwtjes zelf in handen! 

Zorgeloos overstaptraject

Zonder zorgen overstappen naar Microsoft 365

Bij White Baron ben je verzekerd van een zorgeloos overstaptraject. Onze specialisten zetten je huidige e-mail over zonder dataverlies. We plannen de overstap in op een moment dat jou schikt. Ook in het weekend.

agsdi-windows
Pakket installeren

Pakket gekozen? Wij richten alles in en leiden je door de installatie van de Office-applicaties. Zo hoef jij je geen zorgen te maken.

1
agsdi-gmail
Overzetten van je E-mail en DATA

We zetten je e-mail en data over naar Microsoft 365 wanneer het jou uitkomt.  Al je data, contacten en agenda gaan mee!

2
agsdi-file-cursor
Aan de slag

Je kunt van start! Jouw dienst personaliseren? Log dan met je gebruikers-account in op jouw Microsoft 365-omgeving.

3

Hulp nodig met de instellingen van Office 365? Of met back-ups?
Onze specialisten staan voor je klaar! Ook zelfs buiten kantooruren.

* De migratie kost € 50,- per mailbox. Migratie van data vanaf € 25,- per organisatie.

Prijzen

Voor elke onderneming een geschikte Microsoft 365 versie

Doe de ICT scan!

Ben jij benieuwd op bij jou de ICT goed op orde is? Wacht niet langer en neem vandaag nog het zekere voor het onzekere met een onthullende ICT scan door een gecertificeerde ICT specialist van White Baron!