Selecteer een pagina

Online werkplekken

N

Altijd en overal kunnen werken

N

Razendsnelle SSD gebaseerde Windows 2016 servers

N

Veilig en vertrouwd, geen gekke privacy issues

Online werkplekken

Je desktop beschikbaar vanuit de Cloud

Eigenlijk wil je het liefst gewoon altijd en overal kunnen werken. Ook als je even niet op kantoor bent. Maar dan wel op je eigen vertrouwde desktop met jouw programma’s, gewoon beschikbaar vanuit de Cloud.

Zaken doen is geen kwestie meer van 9 tot 5 op kantoor werken, een ondernemer wil op elk moment en waar hij zich ook bevindt zijn onderneming kunnen drijven. Ook als hij aan de andere kant van de wereld zit. Eigenlijk wil je gewoon altijd en overal kunnen werken.

Een hedendaags bedrijfsnetwerk bestaat niet meer uit een lokale server met werkstations. Cloud gebaseerd werken is meer van deze tijd. Overal kunnen werken, gewoon wanneer het jou uitkomt. Dat is het idee. Met een Online Werkplek wordt het daarom veel gemakkelijker om flexibel te werken. Gegevens zijn altijd en overal bereikbaar en staan opgeslagen in een uiterst veilige omgeving. Het wordt ook veel eenvoudiger om met je collega’s samen te werken buiten de grenzen van het bedrijf. De gezamenlijke data en email is gewoon vanuit je werkplek benaderbaar.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

088 – 811 2000

Wat zeggen onze klanten?

Handig dat we altijd en overal kunnen werken. Niet alleen voor als we op zakenreis zijn, maar ook voor onze thuiswerkers.

Meer informatie

Hoe werkt het?

Overal en altijd je persoonlijke werkplek
De Online Werkplek biedt je een bureaublad, maar dan beschikbaar vanuit de Cloud. Vanaf een willekeurig apparaat met internet verbinding kun je een verbinding maken met je eigen, aangepaste Windows omgeving. Zo heb je altijd al je bekende programma’s, e-mail en gegevens bij de hand. Gewoon net, alsof je op kantoor zit.
Al je programma’s, e-mail en gegevens bij de hand
Vanaf een willekeurig apparaat met internet verbinding kun je een verbinding maken met je eigen, aangepaste werkplek omgeving. Zo heb je altijd al je programma’s, e-mail en gegevens bij de hand. De Online werkplek draait op een razendsnelle SSD gebaseerde Windows server omgeving en komt in 3 verschillende variaties met verschillende opslagruimte en eventueel met een Microsoft Office pakket.

Prijzen

De voordelige tarieven op een rijtje

Gebruikers 1 t/m 4 5 t/m 25 26 t/m 50 50+
Prijs per gebruiker € 30,- € 29,- € 28,- € 26,-
Persoonlijke opslag 5 GB
per gebruiker
5 GB
per gebruiker
5 GB
per gebruiker
5 GB
per gebruiker
Gezamelijke opslag 25 GB
per onderneming
100 GB
per onderneming
100 GB
per onderneming
100 GB
per onderneming
Back-up elke 4 uur
Schaalbaar
Nederlandse Servers
Data-encryptie
Overal inloggen
Beveiligde toegang
Lokale printers
Applicaties in de Cloud
Bedrijfssoftware
Anti-virus
Monitoring 24 x 7 x 365 24 x 7 x 365 24 x 7 x 365 24 x 7 x 365
* Scroll naar rechts voor alle tabel opties
Uitbreidingen Online Werkplek Prijs
1 GB Extra persoonlijke opslag € 1,-
100 GB Extra organisatie opslag € 50,-
Apache OpenOffice
Writer, Calc, Draw, Impress, Math, Base
€ 0,-
Microsoft Office Standard
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher
€ 15,-
Microsoft Office Professional
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access
€ 20,-
Microsoft Project Standard € 19,-
Microsoft Visio Standard € 10,-
Service level agreement € 5,-

Specificaties

 Jouw Online Werkplek is snel, heel snel. Er wordt gebruik gemaakt van virtuele servers welke op een SSD platform draaien. SSD is minimaal 7 keer zo snel als een reguliere harddisk. Je logt in op een bureaublad draaiend op Windows Server 2016, de allerlaatste versie Server. De “look and feel” komt veel met Windows 10 overeen. Op je bureaublad staan gewoon je icons zoals je die normaal ook hebt. Printen kan gewoon op je lokale printer, die wordt keurig geredirect.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.