Selecteer een pagina

ownCloud server

N

Altijd en overal over je data kunnen beschikken

N

Jouw persoonlijke fileserver, 100% dedicated

N

Veilig en vertrouwd, geen gekke privacy issues

Owncloud server

Altijd en overal bij de bedrijfsdata

Met jouw eigen ownCloud file server kunnen jij en je collega’s voortaan altijd en overal bij de bedrijfsdata. Middels een cliënt synchroniseer je realtime en eenvoudig met je desktop zodat je ook off-line over je bestanden beschikt.

Maak je geen zorgen meer over de integriteit van jouw bedrijfsgegevens en de privacy wetgeving. ownCloud Server is een veilige en flexibele Cloud oplossing voor het opslaan, synchroniseren en delen van je bestanden.

Zo kun je voortaan altijd en overal, maar wel goed beschermd over je data beschikken. Ook is het mogelijk om met externen bestanden te delen, op basis van een speciaal aangemaakte login of zelfs door een uitnodiging link per email te sturen. 

ownCloud heeft verder uitgebreide back-up en herstel mogelijkheden, dus heb je eens iets per ongeluk verwijderd dan kan je dit altijd zelf weer probleemloos herstellen!

Wil je meer weten over ownCloud? Neem contact op en laat onze specialisten je op de hoogte brengen van alle ins en outs!

 

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

Wat zeggen onze klanten?

Zelfs vanaf onze iPhone kunnen we bij onze bestanden, over flexibiliteit gesproken.

Meer informatie

Hoe werkt het?

Veilige bestandsopslag in de Cloud
De Owncloud server is een persoonlijke, virtuele server en biedt een een veilige en flexibele oplossing voor het synchroniseren en delen van bestanden via de Cloud. Functioneel is de Owncloud sever vergelijkbaar met bijvoorbeeld Dropbox, Onedrive of Google drive. De server wordt echter speciaal en alleen voor jou en je collega’s geinstalleerd en ingericht. Een private, maar wel op enterprise technologie gebaseerde oplossing dus!
Universeel en OS onafhankelijk
Toegang tot jouw bestanden in de Cloud is mogelijk via een web interface, een APP of zelfs met een locale client die jouw data real-time synchroniseerd. Alle bestanden zijn beschikbaar via PC, laptop, tablet en smartphone.
Veilig en vertrouwd
Al onze servers zijn uitermate goed beveiligd en staan gegarandeerd alleen op Nederlandse bodem. Hierdoor ben je onafhankelijk van allerlei gek buitenlands recht en goed ingedekt in het kader van de Nederlandse privacy wetgeving. Alle verbindingen lopen verder via een beveiligde en 256 bit versleutelde SSL verbinding.
Makkelijk, flexibel en schaalbaar
De server heeft standaard een opslag capaciteit van 2 TB maar dit kan uiteraard naar behoefte worden aangepast. Op basis van je email adres maak je verbinding met de server, lekker handig om te onthouden. Er kan een onbeperkt aantal gebruikers worden aangemaakt.
Onderhoud en beheer
Al het onderhoud van de server uitgevoerd door onze engineers is inbegrepen. Optioneel kun je er ook voor kiezen om ons het dagelijks beheer te laten uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inrichten en onderhouden van je mappenstructuur, de juiste rechten hierop toepassen en gebruikers aanmaken en aanpassen.

Prijzen

De Owncloud Server wordt geleverd met -of zonder beheer

Doe de ICT scan!

Ben jij benieuwd op bij jou de ICT goed op orde is? Wacht niet langer en neem vandaag nog het zekere voor het onzekere met een onthullende ICT scan door een gecertificeerde ICT specialist van White Baron!