Selecteer een pagina

Hard- en Software

N

Hardware van betrouwbare kwaliteit

N

Mogelijkheid tot maandelijkse lease via SPLA

N

Full service bij garantie en reparatie

N

Voordelig en snel geleverd

Hardware

Hard- en software van premium kwaliteit

Wij leveren uitsluitend hardware van premium kwaliteit, zo kunnen we altijd 100% achter onze producten staan.

Na tientallen jaren leverancier te zijn van diverse hardware en componenten weten we zo langzamerhand wel wat wij onze klanten moeten adviseren. En ook wat we ze absoluut moeten afraden. Want goedkoop is absoluut duurkoop.

Daarom leveren we alleen nog maar A merken hardware, simpelweg omdat we dan tenminste borg kunnen staan voor de duurzaamheid en kwaliteit. En mocht er onverhoopt nou toch iets mankeren of defect zijn dan kunnen we een beroep doen op een goede service en garantie. Zodat je snel weer verder kunt.

Of je nou op zoek bent naar software om te kopen of voordelig te leasen middels SPLA, bij ons ben je hiervoor altijd aan het juiste adres.

Van besturingssysteem en kantoorapplicatie tot (technisch) tekenpakket of Antivirus software, wij kunnen het leveren. En ook nog eens tegen de scherpst mogelijke prijzen. Want we kopen alles direct bij de leverancier zelf in.

Daarnaast is White Baron Microsoft SPLA partner. Dit betekent dat wij onze software op jouw servers mogen installeren. En dat alles in een maandelijkse abonnement vorm. Zodat je niet meer hoeft te investeren in extreem dure software pakketten met talloze gebruikers licenties en deze voortaan gewoon naar behoefte kunt afnemen. Pay as you go!

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

Wat zeggen onze klanten?

“Onze server gaf net buiten de garantie periode de geest, gelukkig kon White Baron coulance regelen en stond de HP monteur binnen 4 uur voor de deur.”

meer weten?

Soft- en Hardware

A Merken
White Baron is partner van diverse A Merken hardware leveranciers waaronder HP, Dell en Cisco. Dit partnership geeft jou als klant naast extra zekerheid van onze kennis van de meest actuele types en modellen ook een extra streepje voor.
Scherpe inkoop & full service
Naast een scherpe inkoop bieden wij namelijk full service bij al onze hardware verkoop. Mocht er bijvoorbeeld iets mis zijn met je aanschaf dan verzorgen wij de gehele garantie of reparatie afhandeling. Dat vinden wij volkomen vanzelfsprekend.
Flexibel maandelijks model
Software is tegenwoordig niet alleen als retail versie te koop maar ook als maandelijks abonnement af te nemen. Verschillende leveranciers maken al gebruik van dit flexibele model. Zo hoef je niet meer eenmalig te investeren in een pakket wat na een aantal jaren al weer verouderd en aan vervanging toe is. Je hebt altijd de laatste versie tot je beschikking en kunt rechtstreeks vanaf internet je programma of applicatie installeren. Geen gedoe dus meer met DVD’s en licentie sleutels.
agsdi-piggy-bank
SPLA software op jouw eigen server
Voor klanten met eigen servers, virtueel of fysiek, bieden wij verder de mogelijkheid om middels het SPLA model op maandelijkse basis software te leasen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de diverse Microsoft suites zoals Exchange, SQL en Dynamics maar ook bijvoorbeeld Citrix. De kosten van deze pakketten lagen voorheen op duizenden euro’s en nu nog slechts op een paar euro per maand per gebruiker. Zo kun jij nu ook zomaar voordelig over Enterprise software beschikken!

Doe de ICT scan!

Ben jij benieuwd op bij jou de ICT goed op orde is? Wacht niet langer en neem vandaag nog het zekere voor het onzekere met een onthullende ICT scan door een gecertificeerde ICT specialist van White Baron!