Selecteer een pagina

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business is het complete pakket voor jouw bedrijf. Werk samen met je collega’s op kantoor, thuis of onderweg; volledig in de Cloud.

Microsoft 365 Business

Voordelen Microsoft 365 Business

Geen eigen servers en duur beheer. Gewoon overal kunnen werken. Dat is van deze tijd.

Wat is Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 Business, voorheen Office 365 voor bedrijven, is de meest betrouwbare Cloud-omgeving voor bedrijven. Het biedt volop mogelijkheden voor het nieuwe samenwerken.

Microsoft 365 Business zit boordevol handige tools en features. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je e-mail in Exchange Online, SharePoint voor gezamenlijke dataopslag en Teams als centraal communicatieplatform. Alle applicaties werken naadloos met elkaar samen.

Waarom kiezen voor Microsoft 365 Business?

Microsoft 365 Business zorgt ervoor dat je online efficiënter samenwerkt dan ooit. Dankzij de office apps van Microsoft 365 kan dit. Gebruik bijvoorbeeld OneNote, PowerPoint, Outlook en Sharepoint voor een snelle communicatie en om te vergaderen.

Eigen servers? Die heb je niet meer nodig. Een lokale infrastructuur wordt volledig overbodig. Onderhoud en back-up’ s zijn iets waar jij je ook geen zorgen meer over hoeft te maken.

Welk Microsoft 365 Business pakket moet ik kiezen?

Elk bedrijf is anders en daarom is de juiste keuze altijd maatwerk. Wil je het juiste pakket kiezen voor jouw bedrijf? Bekijk dan onze pakketten of neem vrijblijvend contact op zodat we jou rustig de voordelen van elk pakket kunnen uitleggen.

Wat zijn de voordelen van Microsoft 365?

  • Vast bedrag per medewerker
  • Altijd up-to-date applicaties
  • Overal werken met elk device via browser, app of desktopapplicatie
  • Centraal samenwerken met het hele team
  • Snel en veilig bestanden bewerken en delen
  • Online meetings via video met Microsoft Teams
  • Eenvoudig opschalen in medewerkers

Microsoft Partner

Als gecertificeerd Microsoft Partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten en migreren van jouw zakelijke e-mail en data naar Office 365.  En het beheer? Ook dit is aan ons toevertrouwd. Al onze specialisten zijn up-to-date Microsoft gecertificeerd en hebben minimaal 15 jaar ervaring met nagenoeg de volledige productlijn van Microsoft.

Werken in de cloud

Met Microsoft 365 Business hoeft je niet meer te investeren in eigen servers en hardware. De cloud draait op Microsoft datacenters en wordt onderhouden en gemonitord. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar.

Naadloos samenwerken

Teams, SharePoint en alle andere Office 365 zijn naadloos geïntegreerd. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig.

Veiligheid voor alles

Microsoft 365 Business heeft de meest geavanceerde beveiligingstechnologieën en de hoogste beveiligingsstandaarden in IT. Geavanceerde technieken helpen om bedreigingen direct te ontdekken en te elimineren.

Altijd, overal en op elk device

De Cloud is altijd en overal via internet bereikbaar. Zo kunnen jij en je collega’s thuis, onderweg of waar dan ook werken.

Pakketten

Microsoft 365 Business voor ieder bedrijf

Benieuwd wat Microsoft 365 voor jouw organisatie kan betekenen?

Wil je meer informatie over welk pakket van Microsoft 365 Business het beste past bij jouw bedrijf? Wij helpen je graag en nemen binnen één werkdag contact op.

    Hoe wil je graag door ons benaderd worden?