Selecteer een pagina

Custom Development

N

Wij realiseren jouw development ideeën

N

Web apps die werken en precies zoals jij dat wilt

N

Onderhouden en beveiligd door White Baron

Custom Development

Jouw wensen vertalen naar een webapplicatie

Door de constante ontwikkeling op het gebied van web development is het nu voor iedereen mogelijk om zijn of haar eigen wensen te vertalen naar een webapplicatie.

En dat is goed nieuws, want waar vroeger het laten ontwikkelen van jouw development ideeen om een team met ontwikkelaars en een flinke som geld vroeg kun jij nu ook eindelijk die lang gewilde app laten ontwikkelen.

Of denk bijvoorbeeld eens aan een klantenportaal, een online helpdesk/ticket systeem of een crowdfund platform. Jij bedenkt het, wij maken het!

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

Wat zeggen onze klanten?

“We hebben een app voor onze buitendienst medewerkers laten bouwen. White Baron wist precies wat we in gedachten hadden en leverde snel en vakkundig op.”

Hoe werkt het?

Stappenplan

U
Ontdekkingsfase
De ontdekkingsfase is enorm belangrijk. Samen met alle betrokken medewerkers en managers gaan we aan tafel en willen we van iedereen weten wat de verwachtingen zijn van de website/webapplicatie. Misschien heeft de marketingafdeling een andere visie dan de verkoopafdeling of hebben verschillende afdelingen een conflicterend idee. Tijdens de ontdekkingsfase ontdekken we dit tijdig en kunnen hier direct op inspelen. Op die wijze zal het eindresultaat dan ook mooi naar verwachting opgeleverd kunnen worden.
l
Designfase
Op basis van alle informatie uit de ontdekkingsfase worden er wireframes gemaakt. Wireframes zijn zeer eenvoudige schetsen waarin de indeling per pagina of object visueel wordt getoond.Wanneer blij is met de indeling zullen er design mockups worden gemaakt. Hier wordt een volledig grafisch voorstel gemaakt van het beoogde eindresultaat.
agsdi-code
Developmentfase
Tijdens de developmentfase gebeurd de echte magie. Stukje bij beetje zal het design vertaald worden naar technisch functionerende pagina’s en elementen.
agsdi-ribbon
Kwaliteitscontrole
Wanneer de developmentfase is afgerond zal de website/webapplicatie uitvoerig getest worden door de specialisten van White Baron. Tevens zal er toegang tot de testlocatie worden verstrekt, zodat de klant zelf ook mee kan testen en kan beoordelen of alles naar wens werkt.
Deployment
Nadat de kwaliteitscontrole succesvol is afgerond is de website/webapplicatie klaar om gepubliceerd te worden. De specialisten zullen de website/webapplicatie publiceren op een shared of private platform of server naar keuze.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.