Selecteer een pagina

Website hosting

N

Razendsnel, op SSD schijven gebaseerd

N

24/7 monitoring en probleemoplossing

N

Alle servers bevinden zich op Nederlandse bodem

Website hosting

Ervaar de snelheid van ons razendsnelle op SSD gebaseerd webplatform

Genoeg van een traag ladende website? Ervaar de snelheid van ons razendsnelle op SSD gebaseerd webplatform.

Je hebt een website boordevol mogelijkheden, goede content en hij ziet er ook nog eens mooi uit. Dan wil je toch ook dat hij snel geladen wordt? En belangrijker nog, dat hij altijd beschermd en beschikbaar is. Want een offline website, dat is tegenwoordig voor een beetje serieuze ondernemer gewoon “not done”.

Wist je dat een website meer dan 50.000 keer per dag wordt benaderd door een geautomatiseerd systeem dat op zoek is naar gaten in de beveiliging? Optioneel bieden we daarom Managed Security aan: een compleet pakket waarin de totale bescherming van jouw website is opgenomen. Middels uitgebreide firewalling, valse login blokkade, updates, back-ups en beveiliging op bestandsniveau beschermen wij jouw website tegen kwaadwillenden. Wil je meer info? Neem contact op!

 

 

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

Wat zeggen onze klanten?

“Wat een verschil, onze website laadt nu wel 5 keer zo snel. Hadden we dat maar eerder geweten.”

Hoe werkt het?

Razendsnel en op SSD gebaseerd

Managed Hosting
Met Managed Hosting van White Baron ben je verzekerd van een uiterst snelle en stabiele oplossing voor jouw website, (Web)App, servers of zelfs hele IT infrastructuur. Volledig aangepast naar jouw specifieke wensen. Zo maken wij standaard gebruik van SSD-opslag voor onze servers en is ons platform volledig redundant uitgevoerd.
24/7 monitoren
Wij monitoren verder proactief het platform 24/7, zodat de kans op een storing bijna nihil is. En mocht er onverhoopt nou toch iets aan de hand zijn, dan lossen we dit gelijk op. Managed Hosting is beschikbaar voor onder andere Linux en Windows en al beschikbaar vanaf slechts € 10,- per maand!

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.