Selecteer een pagina

SEO & SEA

N

Ervaren content schrijvers

N

Goed leesbare teksten

N

Technisch ook goed verwoord

SEO

Jouw website beter vindbaar in Google

Professioneel geschreven content zorgt ervoor dat jouw website voortaan beter vindbaar is en kan dus een boost voor jouw omzet betekenen.

SEO betekent Search Engine Optimization. Vertaalt betekent dit zoekmachine optimalisatie oftewel het beter gevonden worden met een zoekmachine zoals Google of Bing. En hier ligt de uitdaging. De grote zoekmachines veranderen hun best bewaarde geheim immers op regelmatige basis. Niet voor niks is SEO dan ook een aparte tak van sport. Niet alleen moet je goed inzicht hebben in hoe de zoekmachines met een website omgaan en deze indexeren, maar ook moet je up to date blijven van deze technieken.

Wij verwoorden jouw gedachten en business in prettige leesbare tekst, want het schrijven van goede content voor een website is gewoon een vak apart. Onze content schrijvers hebben veel ervaring met het vertalen van jouw teksten naar een hapklaar, lekker lezend verhaal. Ook teksten met bijvoorbeeld een wat meer technische insteek weten zij moeiteloos te vertalen naar zogenaamde Jip en Janneke taal.

Zo kun je toch gewoon op jouw manier alles over jouw product of dienst kwijt, maar wel zonder al te veel concessies te hoeven doen met betrekking tot de inhoud. Want de vertaalslag, daar zorgen wij voor.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

Wat zeggen onze klanten?

“Het viel niet mee om zelf onze teksten te schrijven, duidelijk een “writersblock”. Gelukkig wist White Baron daar wel raad mee.”

Hoe werkt het?

SEO Stappenplan

Organisch goed gevonden worden

Het organisch (dus niet met een betaalde advertentie campagne) goed gevonden worden in een zoekmachine wordt door vele zaken bepaalt. De manier waarop bijvoorbeeld je website is ingedeeld, de frequentie van het gebruik van bepaalde woorden of de manier waarom deze woorden zijn opgemaakt. Zoals je ziet vraagt dit echt om specialistische kennis.

Wensen & zoekwoorden onderzoek

Onze SEO content schrijver neemt contact met je op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak wordt er geinventariseerd wat precies jouw wensen  en verwachtingen zijn. Ook zullen er trefwoorden voor de website worden bepaald. Op basis hiervan zullen wij een opzetje maken, wel of niet al live op je website.

l
2 correctie rondes

Er vinden daarna 2 correctie rondes plaats. In de eerste ronde kun je gelijk duidelijk aangeven wat er gewijzigd dient te worden. Wij zullen deze aanpassingen uitvoeren waarna jij in ronde twee deze nog gewoon kunt laten aanpassen. Zo weet je zeker dat wat er geschreven wordt ook daadwerkelijk is wat jij in gedachten had.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.