Selecteer een pagina

SSL certificaten

N

SSL certificaten van gerenomeerde leveranciers

N

Voor alle toepassingen en servers geschikt

N

Snel, voordelig en vertrouwd

SSL certificaten

Je vertrouwelijke informatie versleuteld

OSSL certificaten van gerenommeerde leveranciers voor alle toepassingen, van webshop tot mailserver.

Met SSL wordt je vertrouwelijke informatie versleuteld over internet verzonden, zodat je gegevens niet onderschept kunnen worden. Ook kun je middels een certificaat bewijzen dat email ook daadwerkelijk door jou verzonden is of jouw website ook echt op het bereikte internetadres staat.

Wist je overigens dat gerenommeerde zoekmachines je website verder niet meer zullen vertonen in de zoekresultaten als er geen SSL certificaat is geïnstalleerd? ook een klant zal de website sneller mijden bij het zien van een beveiliging waarschuwing. Zaak dus om dit in zo een geval snel in orde te maken want zo loop je misschien wel business mis. 

White Baron levert snel, voordelig en vertrouwd alle typen certificaten geschikt voor bijvoorbeeld webshops, allerlei typen servers en zelfs instellingen zoals banken. Mocht je hulp nodig hebben bij de installatie ervan dan kun je uiteraard ook een beroep onze ICT specialisten doen!

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

Testimonial

“Onze email wordt gesigneerd middels een certificaat, zo weet de ontvanger zeker dat wij de verzender zijn.”

Meer informatie

Hoe werkt het?

~
SSL certificaten voor alle toepassingen

SSL certificaten zijn op vele vlakken toepasbaar, denk bijvoorbeeld maar eens aan je webshop waar de bezoekers een groene adresbalk met je bedrijfsgegevens zien. Zo weten ze meteen met wie ze te maken hebben, cruciaal voor extra vertrouwen en daardoor meer omzet.

agsdi-ribbon
een up to date en publiek vertrouwd certificaat

Ook in de reguliere ICT omgevingen spelen certificaten een steeds grotere rol, sommige applicaties of servers werken niet eens meer zonder een up-to-date en publiek vertrouwd certificaat.

Prijzen

Voor elke toepassing een geschikt SSL certificaat

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.