Selecteer een pagina

Website design

N

Veel kennis van diverse bekende creatieve tools

N

Geheel naar jouw ideeen en persoonlijke smaak

N

Ervaren designers, al honderden websites uitgerold

Website design

Een unieke en SEO vriendelijk website

Een unieke en op maat gebouwde website, geheel vertaald naar jouw specifieke smaak en ideeën.

Een website is niet alleen een soort veredeld visite kaartje maar ook een presentatie van jouw onderneming aan de rest van de wereld. Dus laten we nou eerlijk zijn, deze mag er dan ook best wel een beetje verzorgd uitzien. Je wilt toch immers je onderneming van zijn beste kant laten zien?

Onze designers kunnen ook voor jou een unieke “look and feel” verzorgen. Volledig gebaseerd op jouw onderneming, ideeën en gewenste uitstraling. Wel of niet inclusief een verse huisstijl. Zodat ook jij op internet goed voor de dag kunt komen.

Wij werken met WordPress, wereldwijd het meest gebruikte platform voor het bouwen van websites. De standaard installatie wordt voorzien van een zogenaamd door jou uitgekozen “Theme” wat door onze designers vervolgens volledig aan jouw wensen wordt aangepast met jouw kleuren, smaak en uitstraling.

Onze prijsstelling is vrij eenvoudig, we hebben een aantal kant en klare pakketten welke in principe gebaseerd zijn op het aantal inbegrepen pagina’s. Uiteraard is maatwerk design niet inbegrepen en zal dit dan ook apart met je worden afgesproken.

 

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.

BEL MET ONS OP:

Wat zeggen onze klanten?

“We zijn super tevreden met de door White Baron geleverde website, geheel in onze eigen stijl.”

Hoe werkt het?

Optimale zichtbaarheid op internet

score beter in google

Goed gevonden worden in een zoekmachine is afhankelijk van veel factoren. De manier waarop bijvoorbeeld je website is ingedeeld, de frequentie van het gebruik van bepaalde woorden of de manier waarop deze woorden zijn opgemaakt. Zoals je ziet vraagt dit echt om specialistische kennis. 

Wensen & zoekwoorden onderzoek

Een SEO content schrijver neemt contact met je op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak wordt er geïnventariseerd wat precies jouw wensen  en verwachtingen zijn. Ook zullen er trefwoorden voor de website worden bepaald. Op basis hiervan zullen wij een eerste opzet maken, wel of niet al live op je website.

l
2 correctie rondes

Er vinden 2 correctie rondes plaats. In de eerste ronde kun je gelijk duidelijk aangeven wat er gewijzigd dient te worden. Wij zullen deze aanpassingen uitvoeren waarna jij in ronde twee deze nog gewoon kunt laten aanpassen. Zo weet je zeker dat wat er geschreven wordt ook daadwerkelijk is wat jij in gedachten had.

~
SSL Beveiliging

Met SSL wordt alle communicatie tussen de website en de bezoeker versleuteld. Zo kan klantinformatie niet onderschept worden. Zoekmachines als Google geven tegenwoordig ook een hogere rating wanneer je site met SSL beveiligd is. Sommige browsers laten tegenwoordig ook actief zien wanneer een website niet beveiligd is.

Zorgeloos WEBSITE TRAJECT

Een nieuwe website in 3 eenvoudige stappen

Bij White Baron snappen we dat je snel aan de gang wilt met je nieuwe website. Daarom doen we niet aan ellenlange, uitgebreide faseringen en projectdocumenten. Keep it simple.

agsdi-pencil
Inventarisatie

Samen brainstormen we over alle wensen en mogelijkheden. Content, creativiteit en functionaliteit staan centraal.

1
agsdi-monitor
Ontwerpen en programmeren

 Eenmaal alles op een rijtje, gaan we snel aan de gang en leveren binnen no time de eerste versie van je nieuwe website.

2
agsdi-browser
Aan de slag

In een aantal correctierondes zetten we tenslotte de puntjes op de i , finetunen we jou wensen en plaatsen we de site tenslotte live. 

3

Ons werk

Voorbeelden van ons werk

Prijzen

Voor elk budget een geschikte website

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.