Selecteer een pagina

Diensten

 

 

onze Diensten

Wat zijn jouw specifieke ICT wensen?

Een breed scala aan diensten en producten, naadloos te combineren en toegespitst op jouw specifieke ICT wensen. Omdat elke onderneming nu eenmaal uniek is.

Het One Stop Shop concept is iets wat al jaren bij White Baron past. Wij voorzien in alle ICT behoeften van jouw onderneming door onze diensten en producten portfolio zo breed mogelijk te houden. Van alle markten thuis zo gezged.

Zo kun je altijd direct bij ons terecht, ook als je vragen of eens onverhoopt een probleem zoals bijvoorbeeld een defect of garantie kwestie hebt. Geen kastje naar de muur gestuur meer. Want dat is iets waar echt niemand op zit te wachten.

Full service en de puntjes op de i

Bij White Baron is de klant nog koning. Het leveren van hoge kwaliteit en puntjes op de i service is iets wat wij heel normaal vinden.

Daarom leveren wij bijvoorbeeld alleen hard – en software van A Merken, leggen de nadruk op goede garanties en geven altijd het voor jou passende beste advies. Nieuwsgierig geworden naar onze manier van werken? Neem dan vandaag nog contact op en laat ons je adviseren!

Onze diensten

Alle diensten onder één dak

Werkplek Beheer

Besparen op ICT personeel kosten en lasten? Wij kunnen hierin voorzien door jouw medewerkers zowel remote als op locatie professionele full service ICT ondersteuning te bieden.

Server beheer

Om een continue kwaliteit te kunnen garanderen heef elk ICT systeem onderhoud en beheer nodig. White Baron biedt systeembeheer aan op ad hoc basis of middels een service contract

Hard- en Software

Als partner van diverse A merken kunnen we nagenoeg alle hardware snel en voordelig leveren. Van muis tot serverpark. Inclusief de full service White Baron.

Gratis ICT Scan

Automatisering is een primair bedrijfproces, vaak hangt de continuiteit van uw bedrijf er zelf vanaf. Is bij u de ICT eigenlijk wel goed geregeld? Neem het zekere voor het onzekere.

Security audit

Is de security bij jou wel zo goed geregeld als je denkt? Onze specialisten analyseren alle zwakke plekken in jouw iCT. Aan de hand van onze bevindingen kun jij dan de nodig maatregelen nemen.

Hulp nodig?

Bel of mail ons gerust! Onze specialisten denken met je mee en weten als geen ander wat allemaal mogelijk is. Ontvang vrijblijvend een professioneel advies op maat voor jouw specifieke situatie.