Selecteer een pagina

Microsoft heeft aangeven definitief te zullen stoppen met de ondersteuning van Windows 7. De exacte datum voor het einde van de ondersteuning voor Windows 7 is 14 januari 2020. Hierna worden geen technische ondersteuning en software-updates ter bescherming van je pc meer geleverd.

 Kan ik mijn bestaande pc upgraden naar Windows 10?

Als je wilt profiteren van de nieuwste hardware mogelijkheden, raden we je aan over te stappen naar een nieuwe pc met Windows 10. Het is ook mogelijk compatibele pc’s met Windows 7 te upgraden door een volledige versie van de software te kopen en te installeren. We raden echter aan Windows 10 niet te installeren op een ouder apparaat, omdat sommige apparaten met Windows 7 niet compatibel zijn met Windows 10 zijn of omdat er minder functionaliteit beschikbaar kan zijn.

Wat gebeurt er als ik Windows 7 blijf gebruiken?

Je PC blijft gewoon starten en werken maar je ontvangt geen software updates meer van Microsoft, ook geen beveiligingsupdates. Het is voor die tijd dus zaak om over te stappen naar Windows 10, zonder een up to date systeem loop je immers risico’s. Kwaadwillenden kunnen gaten in de bescherming van het systeem, welke niet meer worden gedicht, misbruiken om jouw systeem over te nemen, data te stelen of zelfs middels encryptie te gijzelen. 

Wat moet ik doen?

De meeste gebruikers van Windows 7 wordt geadviseerd om over te stappen naar een nieuw apparaat met Windows 10. De huidige pc’s zijn niet alleen sneller en lichter maar ook krachtiger en veiliger, met een gemiddelde prijs die aanzienlijk lager is dan die van de gemiddelde pc acht jaar geleden.

Kan White Baron hierin iets betekenen?

Jazeker! Wij leveren tegen een scherpe prijs allerlei soorten pc’s en laptops en kunnen jouw systeem binnen een werkdag naadloos overzetten met behoud van al je email en data. Zo kunnen jij en je collega’s weer jaren vooruit.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.